ماکرون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 3539 عنوان تایید معدل یعنی چی 63 بازدید | 7 پست برای انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی، الان نوشته که باید معدلت رو تایید کنی:)کجا باید انجامش بدم؟! اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:) 1404/10/30 | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماکرون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 3539 مراحل ثبت نام نوشته؟ الان انتخاب رشته رو انجام دادم..ثبت هم شده انتخاب رشته ام و کد پیگیری و اینا دارم..بالای همون صفحه نوشته که :تو سامانه وزارت آموزش و پرورش معدلم رو تایید کنمولی تو این سامانه چنین بخشی وجود نداره اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)
bخیال عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 106 زمان سایت سنجش می گرفتی فک کنم آموزش پرورش زیرش مهر میزد 🤔 البته مطمئن نیستم قسمت آموزش پرورش شو و اگر می دانستی که چه سخت است و چه دردی دارد خنجر از دست عزیزان خوردن از من خسته نمی پرسیدی که چرا تنهایی...!!
کاربرسال۹۷ عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 161 الان انتخاب رشته رو انجام دادم..ثبت هم شده انتخاب رشته ام و کد پیگیری و اینا دارم..بالای همون صفحه ن ... بببین برو کافینت منم توی کافینت ثبت نام کردم هیچکدوم این چیزارو نخاست تاشب نشده گله از روز نکن🙏💞
ماکرون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 3539 بببین برو کافینت منم توی کافینت ثبت نام کردم هیچکدوم این چیزارو نخاست منم خیر سرم رفتم کافی نت..پس عصری دوباره میرم..الان بالای برگه شما این تایید و اینا رو نخواسته؟!مورد بعدی اینکه معدل کل و معدل کتبی رو یکی زده براتون؟! اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)
کاربرسال۹۷ عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 161 منم خیر سرم رفتم کافی نت..پس عصری دوباره میرم..الان بالای برگه شما این تایید و اینا رو نخواسته؟!مورد ... ن هیچی نخاست جز معدل کتبی و معدل کل ن فرق میکنه نمره هاشون تاشب نشده گله از روز نکن🙏💞
ماکرون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 3539 ن هیچی نخاست جز معدل کتبی و معدل کل ن فرق میکنه نمره هاشون معدل کل همونیه که داخل مدرک دیپلم نوشته شده؟!همون گواهینامه پایان تحصیلات؟!و معدل کتبی هم همونی که داخل کارنامه فارغ التحصیلی هست؟!یعنی ۱۴۰ تومن از من گرفت بابت ثبت..باز خودم باید برم اصلاح کنم😐 اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)