2821
2789
عنوان

تاثیر آسنترا

522 بازدید | 88 پست

خانمها دوماهه دارم میخورم حالم خیلی خرابه .امروز دارم دیوونه میشم ایترس و اضطراب وحشتناک دارم احساس میکنم میخوام بمیرم ....چی کار کنم .قلبم داره میترکه .پس کی اثر میزاره ؟دفعه قبلی دوماهه اثر گذاشت این دفعه اصلا تتثیری نمیزاره .به خدا به مرگم راضیم کاش همین الان مبمردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شاید علاوه بر استترا نیاز ب قرص دیگه ای هم داشته باشی . اسنترا حس های بد رو کم میکنه اما استرس و بی خوابی. ..... با یه قرص دیکه است . شایدم دوز ش نامناسبه یا بد موقع میخوری

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

خب چرا زیر نظر دکتر مصرف نمیکنی ؟؟

افسردگی و اضطراب انواع مختلفی دارن تشخیصش با روانپزشکه که چه نوع دارویی باید مصرف کنی

🕊.Memento Mori.اگه نژادپرست، مذهبی، زن ستیز، هموفوب، ترنسفوب و حیوان آزار هستید روی من ریپلای نزنید.

من ۱۰۰ میخورم بعد یه ماه تاثیر میزاره

من دوماهه میخورم امروز حالم خیلی خرابه دارم میمیرم تو این دوماه حالم اینقدر خراب نبوده ..دفعه قبلی سر دوماه خوبم کرد این دفعه نه .فکر کنم قرصهای اعصاب لعنتی فقط اوایلش خوب میکنند .دفعه قبلی حالم عالی شد .بعد از ۹ ماه دوبارهافسردگیم برگشت .لعنت بهش دیگه تحمل ندارم به خدا .اصلا نمیکشم

عزیزم این قرص ها رو باید ترکیبی با قرص های دیگه مصرف کنی که روانپزشک تشخیص میده چی مناسبته

مناسبم نبود میری عوض میکنه برات

به عنوان کسی که این دوران رو گذرونده خواهرانه بهت میگم نماز بخون و ارتباطت با خدارو زیاد کن و از ته دل بخواه کمکت کنه

خودتم رو روحیت کار کن، زیاد خونه نمون،کتاب های روانشناسی مطالعه کن ورزش کن

آخ بمیرم😞😞درکت میکنم منم همینجور بودم تاپیکای تابستونمم هست🥲من فلوکستین وکوئتیاپین پراپرانول خوردم با تجویز دکتر..

منم آسنترا حالمو بدتر میکرد

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔