2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

104 بازدید | 17 پست

بچه ها من ۳-۴ ساله ازدواج کردم

با خواهر شوهرم اوایل خیلی خواستم صمیمی بشم ولی متاسفانه نمیشه. (چون خودم هم هیچوقت خواهر نداشتم)

هم خیلی اخلاقای گند داره هم خیلی دنیامون باهم فرق داره .

اون به شدت مذهبی هست.

و با اینکه ۸ سال از من کوچیکتره احترام منو نگه نمیداره .چرا؟ چون تو ۱۶ سالگی ازدواج کرده و الان ۳ تا بچه داره .

ولی من از روز اول تا الان با اینکه ازم کوچیکتر بود اسمشو با خانم صدا میزنم همیشه بعد اسمش خانم میارم. و احترامشو نگه میدارم.

ولی اون خیلی باهام بد رفتاری میکنه و خیلی تو همه چی دخالت میکنه و فکر میکنه خیلی عاقل و عقل کل هست.

تو همه چی نظر میده و باید به حرفش گوش بدی وگرنه روزگار آدم رو سیاه مبکنه

حتی باید لباس هام با توجه به سلیقه زشته اون باشه، پر از منجوق و طلایی و زرق و برقی.

منم کلا لباس سبک مینیمال و ساده میپسندم ولی مجبورم😓 با سلیقه اون لباس بپوشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرجتو اون میده؟

نه

ما شاید خرج اونو بدیم ولی اون نه.

اگه به حرفاش گوش ندم مادرشوهر و پدرشوهرمو میندازه به جون من و تو زندگیمون اختلاف درست میکنه. البته مادرشوهرمم طرف دخترشه

بزن تو دهنش... من خواهر شوهرم مذهبی نیست. خیلی هم سانتال مانتاله... اما فضوله و دخالت گر... جلوش واستا. مگه اون چکاره زندگیته که با سلیقه اون لباس بپوشی. . ادم دخالت گر رو باید ادب کنی.ربطی هم نداره مذهبیه یا غیر مذهبی.

ببخشید خانم ولی چرا نظر خواهر شوهر شما مهمه ؟ مخصوصاً داخل لباس؟(چیز عجیب غریب که نمیپوشی)

منم خواهر شوهر دارم به جادو کوفت زهرمار اعتقاد داره گیر داده بود با جادو داداشش رو عاشق خودم کردم و همش بهم میگفت اسمت رو عوض کن هم فرکانس نیست اینجور چیزا لباس و کلی عقل کل بازی در می اورد البته وقتی موضوع رو با شوهرم در میون گذاشتم با یک رفتار قاطع رید به خواهرش و کلا رابطه رو قطع کرد (شوهرم هم از خواهرش بدش میومد انگار زیاد دخالت کرده بود از قبل به زندگیش)

جلوشون واستا مگه اونا براتون تعیین تکلیف می کنن.

مقصر شوهرمه

که اجازه میده بهشون دخالت کنن. تمام اسرار زندگی مون هم مدام میره میزاره کف دستشون. هیچ چیز پنهان یا مخفی منو شوهرم نداریم همه رو بهذخانوادش میگع.