2777
2789

یعنی من هرزم میخوام هرزکی هام رو بکنم بعدشم یه زن پیدا کنم که با هیچکی نبوده اونو بزارم خونه بعدشم به اسم شیطنت به هرزگی هام ادامه بدم

لنگه این مردا تو ایران خیلی زیاده دیگه همه با این نجاستا آشنایی داریم عجب سوالی کردی

غمگینم ولی نه بخاطر خودم 🖤

همچین آدمی عمرا بتونه ازدواج کنه این آدم اصلا درست نیست

ازدواجم کنه هزار جور خیانت میکنه و خلاف

آدمی که بگه میخوام دورامو بزنم یعنی تنوع طلبه و اهل زندگی سالم به هیچ عنوان نخواهد بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید توبه کردن پشیمون شدن تصمیم گرفتن پاک زندگی کنن نمیشه قضاوت کرد

اول اینکه یه هرزه هیچوقت توبه نمیکنه حتی تو قبرم یه کاری میکنه بقیه مرده ها ازش فیض ببرن

دو اینکه توبه باعث نمیشه گذشته ش پاک شه تا اخر عمر باید به همه شک کنی این زن شوهر منو تجربه کرده یانه چرا باید با یه دست چندم بری تو رابطه وقتی خودت اینطور نیستی؟

بودن با دو سه نفر قبل تایم ازدواج عادیه ولی بیشتر نه کسی هم که با زبون خودش میگه میخوام دورامو بزنم یعنی میخوام یه دور به همه سرویس بدم بعد

حالا این توهم هرزه بودن آپشن حساب میشه کی کرده تو مخ پسر ایرانی نمیدونم ولی درکل تهش توبه هم کنن یه هرزه بازنشسته بیشتر نیستن چندشن

غمگینم ولی نه بخاطر خودم 🖤

شاید توبه کردن پشیمون شدن تصمیم گرفتن پاک زندگی کنننمیشه قضاوت کرد

مگه چند نفر توبه واقعی میکنن؟!

اکثریت با همون دیدگاه مزخرف خودشون و گذشتهی داغون بدنبال همچین کیسی میگردن

ضمنا...مگه چند مرد یک زن رو درصورت وجود یه گذشتهی داغون با توجیه اینکه توبه کرده میپذیرن؟!

مگه چند نفر توبه واقعی میکنن؟!اکثریت با همون دیدگاه مزخرف خودشون و گذشتهی داغون بدنبال همچین کیسی می ...

زن فرق میکنه

حساسیت ها روی زن بیشتر

البته این یه چیز شخصی ی

یه دختر میتونه بگه چون فلان اقا با ده نفر رابطه داشته من ردش میکنم ؛ این حق داره ؛ یه اقا هم میتونه یه دختر رد کنه چون قبلا رابطه داشته .

ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت

زن فرق میکنهحساسیت ها روی زن بیشتر البته این یه چیز شخصی ی یه دختر میتونه بگه چون فلان اقا با ده نفر ...

زن ستیزی از همون جمله اولتون مشخصه.

«زن فرق میکنه»

پس یعنی قبول دارید هیچ کدوم از مردای ایرانی توجیه توبه کرذن رو برای گذشته ی یک زن نمیپذیرن

پس همچنان کامنتی که گذاشتم درسته و ریپلای شما ك«شاید توبه کرد»کاملا مزخرفه و فعلا تو ایران قابل اتکا نیست

زن ستیزی از همون جمله اولتون مشخصه.«زن فرق میکنه»پس یعنی قبول دارید هیچ کدوم از مردای ایرانی توجیه ت ...

نه قبول ندارم

کی گفتم هیچچچکدوم

دیگه الان این دوره و زمانه مردها مث قدیم غیرت و ناموس براشون پررنگ نیست . اتفاقا عادی شده براشون . میدونن دختره قبلا بوده با کسی و رابطه داشته میگن گذشته ش مهم نیست

نه قبول ندارم کی گفتم هیچچچکدومدیگه الان این دوره و زمانه مردها مث قدیم غیرت و ناموس براشون پررنگ نی ...

یادتون باشه ادما باید از خودشون شروع کنن

ضمنا هیچ زنی ابرو و ناموس مردی نیست

ابرو و ناموس هرکس دست خودشه.

غیرت هم ب معنای حمایت و پشتیبانیه ن ب معنای تعصب سنتی

من بحثی با شما ندارم ادامه ندید

یادتون باشه ادما باید از خودشون شروع کننضمنا هیچ زنی ابرو و ناموس مردی نیستابرو و ناموس هرکس دست خود ...

ادامه نمیدم

مگه بیکارم ادامه بدم