2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورش اینه که نمیخواد با اون شخصی که اینو بهش گفته ازدواج کنه، اون شخص هم نباید منتظرش بمونه چون پسرا به کسی که میخوان ردش کنن اینو میگن که خوده دختره بیخیالش بشه، جلوی دختری که بخوانش بد خودشون رو نمیگن

همچین پسر کثافتی دختر افتاب مهتاب ندیده گیرش نمیادخدا یکی لنگه خودش میزاره سر راهش

اتفاقا همینا ك خودشون هزارتا تجربه دارن ب همه شک دارن و رو آفتاب مهتاب ندیده بودن تاکید دارن

خدا گفته پاکان برای پاکان...

اما واقعا گاهی ب عدالتش شک میکنم..چون خیلی پسرای اینجوری دیدم که هزارتا گندکاری کردن تش ی دختر خونگی گرفتن

خب اگر همین ادم بگه وسواس دارم رو زن گرفتنم منظورش چیه

اینقد فاسده که دلش میخواد یه دختر دست نخورده حتی زیر سن پیدا کنه

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

پسری این حرفو میزنه و بهت میگه قصد ازدواج ندارم در مرحله اول راستگوعه ما میبینیم ک خیلی از پسرا با قول ازدواج خیلی کارا میکنن و دخترو وابسته میکنن

این یه نگاه کلی بود من شخصیت طرف نمیدونم چجوریه

ولی اون قسمت ک گفته میخوام دورامو بزنم بنظرم ادم تنوع طلبی میاد و حای اگه به راستی بگه قصدش ازدواجه گزینه مناسبی نخواهد بود..

اتفاقا همینا ك خودشون هزارتا تجربه دارن ب همه شک دارن و رو آفتاب مهتاب ندیده بودن تاکید دارنخدا گفت ...

شاید توبه کردن پشیمون شدن تصمیم گرفتن پاک زندگی کنن

نمیشه قضاوت کرد

ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت

من بعنوان یه دختر الان هیچجورهههه تن به ازدواج نمیدم

روزی هم بخوام ازدواج کنم قبلش میرم دورامو میزنم عشق و حالمو میکنم و بعد ازدواج میکنم ..

وای بلا ب دور

🕊.Memento Mori.اگه نژادپرست، مذهبی، زن ستیز، هموفوب، ترنسفوب و حیوان آزار هستید روی من ریپلای نزنید.

بنظر من ادم زندگی نیست

کسی بهم اینو بگه ترجیح میده بره دور دور منم برم پی زندگیم

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم