2789
عنوان

بزن باران🕊

109 بازدید | 13 پست

بزن باران بهاران فصلِ خون است؛ بزن باران که صحرا لاله گون است!

بزن باران که به چشمانِ یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

بزن باران که دین را دام کردند! شکار خلق و صید خام کردند...

بزن باران خدا بازیچه ای شد؛ که با آن کسبِ ننگ و نام کردند!

دلم تنگِ پرتقالِ من گلپرِ سبزه، قلبِ زارِ من🍊...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم دیدم فک کردم متن تاپیک رو نمیشه کپی کرد خل شدم فک کردم مثل اینستاس ک نمیشه کپشن رو کپی کنی

بوس بهت

دلم تنگِ پرتقالِ من گلپرِ سبزه، قلبِ زارِ من🍊...
شعر از کیست ؟

محمد جلالی

آهنگ از حبیب

تنظیم منوچهر چشم آذر

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

بوس بهت

یاد این شعر افتادم توی برنامه گلها

که خانومی دکلمه میکرد

میگفت

زاهد به ره کعبه رود کاین ره دین است

خوش میرود اما ره مقصود نه این است

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

بیت دوم مشکل وزنه داره به در بیت دوم ناموزونه

نه وزنش درسته

اصلا سکته هم نداره

میشه

مفاعیلن مفاعیلن مفاعیلن فعلن

در این هجا ها هست

توی کتاب عروض و قافیه از دکتر عباس ماهیار رو بخون

بحر ها و اوزان و قوافی رو مو به مو آموزش داده و بررسی کرده

اوزان شعر فارسی رو هم از دکتر پرویز ناتل خانلری بزرگ بخون عالیه

نه وزنش درسته اصلا سکته هم نداره میشه مفاعیلن مفاعیلن مفاعیلن فعلن در این هجا ها هست توی کتاب عروض و ...

من کتاب المعجم اثر شمس قیس رازی رو خوندم که معتبر ترین کتاب در مورد اوزان شعر پارسی هست .

شعر بسیار زیبا و به روز هست و به عمق میره . ولی در خوندن بیت دوم مصرع اول کلمه( به) جا نمیشینه و شعر سکته میخوره

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .