من ترازم ۷۱۰۰بود تراز تو ۵۱۷۳
رتبه من۱۳هزار بود رتبه تو۵۷۸۳
انتظار داشتی تعجب نکنم من فقط بهت گفتم حق امثال من خوردی و ببخشید حق داشتم تو با یه ادم روبه رو بودی که تمام ارزوهاش مرده بودن از رتبه۷۰هزار منطقه شدی پنج هزار انتظار چی داشتی ایستاده برات دس بزنم با همین حال گفتی بابای من رفته جبهه من این همه مشکل داشتم من هم درکت کردم حتی برا عذر خواهی کمکت کردم انتخاب رشته کنی
مشکل داشتی چیشد فکر کردی من لا پر قو بزرگ شدم
۸سالم بود مامان و مامان بزرگم بهم می گفتن بی عرضه به بابات بگو برات کفش بگیره من که گفتم بابام موهام گرفت زد به میله ها بعد هم گفت خونه کن نیا رفتم خونه مامانبزرگم چون نتونستم کارا رو تموم کنم گفت حق داشتن از خونه بیرونت کردن ببین چی بودی اصلا هم تقصیر ایشون نبود
۱۰سالم که بود برا این که غذا ببرم محل کار مامانم عجله داشتم که تو راه تصادف کردم مرده حتی به خودش زحمت نداد بیاد من ببینه سرش گرفت بالا بدون توجه به من رفت هر چه قدر گریه کردم کسی نیومد یعنی کسی نبود که بیاد غذا ها رو از جلو در براداشتم با دستای خون رفتم محل کار مامانم
۱۲سالم که بود یه پسره اومد بهم گفت دوست دخترش شم من رد کردم با هزاران سختی نو تنهایی باهاش حرف زدم تا دوستش اومد بردش فکر می کردم تموم شده تا فهمیدم تعقیبم می کنه به مامانم گفتم مامانم گفت با دختر هرکاری میکنن ولی اون باید سکوت کنه فهمیدم بازم تنهام تا۶ماه تعقیبم کرد منم سعی کردم جاهای خلوت نرم باور کن اینجا تموم نمیشه یه روز که بچه بودم مشتری مامانم یه پسر معلول داشت سعی می کرد گازم بگیره میخواستم جیغ بزنم ولی صدایی نداشتم اینجا حتی کوچکتر هم بودم هزار تا از این اتفاقا افتاده حتی یه روز که از قضا روز تولدمم بود میخواستن بدزدنم از ماشین پیاده شدن عموم رسید اون روز به جا تولد من خونمون دعوا شد که چرا من بیرون بودم اخه روشون نمیشد بگن خرید نکردیم این فرستادیم خرید
تو اون دوسال کرونا همه درس خوندن من بچه بزرگ کردم با همین حال بچه درس خونی بودم با وجود بچه۵ساله خوب خوندم نمونه قبول شدم
تا رسیدم دهم بابام گفت پول مفت ندارم برا شهریه تو بدم اون ۳سال خودم کار کردم شهریه مدرسه رو دادم تو محل کارمم هزار تا اتفاق افتاد هر روز با سر درد می اومدم خونه خستم
تو اون روز با ادمی حرف میزدی که کل رویاهاش زیر خاک دفن کرده بود من فکر می کردم اگه دانشگاه قبول شم همه چی بهتر میشه
چی شد فکر کردی اونایی که سهمیه ندارن هیچ مشکلی تو زندگیشون رخ نداده؟!
عزیز دلم اینا رو ببین بعد تصمیم بگیر🩷🙏