قبل خوندن،، تاپیک قبل رو مطالعه کنید🍓
موضوع بعد ماسک ها هستن
از ماسک های دست ساز استفاده نکنید،،نمیخوام بگم اصلا نزن اما ماسکی رو بزن که واقعا موادش به پوستت بخوره نه که باعث سوزش و التهاب بشه.موادی مثل ژل طبیعی آلوئه ورا کاملا شناخته شده هست پس مضر نیست،،،اما ترکیب کردنش با یه ماده دیگه ممکنه بد باشه پس توی ترکیب کردن مواد حواستون به نوع پوست هم باشه.
اگر صبح ها از یخ استفاده میکنید میتونید خیار یا آلوئه ورا رو فریز کنید و صبح بعد شست و شوی صورت با آب ولرم،،،خیار یخ زده رو روی پوست خیلی ملایم بکشید
اگر پوست حساس دارید حتما خیار رو داخل یه پارچه خیلیی نازک و نرم بزارید و روی پوست ماساژ بدید....و اگر دیدید پوست داره ملتهب میشه و سوزش داره دیگه نزنید چون احتمالا پوست شما حساسه.
اما یکم قرمزی صورت طبیعی هست
برای استفاده از یخ به حرف من بسنده نکنید و حتما نکات مراقبتی شو بخونید.
نکته مهم تر:اگر پوستتون مدام جوش سرسیاه میزنه یا بدنتون،،،پس تغذیه شما یه مشکلی داره،،،
این نوع جوش بخاطر سبوم بوجود میاد،،،یعنی چربی زیاد بدن که بصورت جوش سرسیاه ظاهر میشه،،،
شاید فکر کنید جوش سرسیاه بهتر از جوش های سرسفید و قرمز هست اما اشتباهه
این نوع جوش به دلیل اینکه منافذی برای ورود هوا نداره کاملا مسدود میشه و پشتش ممکنه چرک ها ریشه کنن.
شاید بگید نه من چربی نمیخورم اصلا ولی ممکنه غذایی که میخوری،خوراکی که مصرف میکنی برای چربی مجاز روزانه ات زیاد از حد باشه،،،و فکر کن تو یه ماه این چربی نمیتونه از بدن خارج بشه پس اثرش رو روی بدن میزاره...
نمیخوام هم بگم جوش سرسیاه صد در صد بخاطر چربی هست اما میخوام بگم مراقب تغذیه خودتون باشید
من بعد استفاده از هزار تا روش بازم نتونستم این نوع جوش رو از بین ببرم،،ولی با تغذیه درست کم کم تو دوسال هیچی ازش باقی نمونده.
.(لطفا هیچوقت خودتون این نوع جوش رو دستکاری نکنید چون فقط و فقط بیشتر میشه یا رد لک میمونه،،و در کل هیچ مدل جوشی رو دستکاری نکنید،،جوش زدن یه چیز طبیعی تو بدن هست باید بزارید روند خودش رو بگذرونه خصوصا تو سنین نوجوانی و جوانی.)
و حرف آخر
پوست سالم بعد یه ماه بوجود نمیاد
تجربه ای که من دارم مربوط به پنج سال امتحان کردن لوازم پوستی هست،،،و تنها یک سال هست که تونستم بالاخره روتین درست صورتم رو پیدا کنم.
اینم بگم روتین فقط ۴۰ درصد هست
تغذیه سالم و درست به همراه ورزش مهم ترینش هست پس لطفاً این دو چیز رو وارد زندگی کنید و تبدیلش کنید به سبک زندگیتون
همونطور که شب ها و صبح ها مسواک میزنید اینارو هم جزئی از زندگی کنید و بهونه نیارید که وقت ندارم،هزینه نمیکنم،حوصله ندارم،تاثیر نداره...
نمیخوام هزینه کلان کنید فقط کافیه از کم شروع کنید،،،مطمئن باشید بعدش خودتون پیگیرش میشید.
«هر عملی یک عکس العملی داره»🌷