2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

130 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خوبین؟

من دیروز از دانشگاه داشتم برمیگشتم یه خانم مسنی اومد من رو صندلی نشسته بودم ایشون جلو من وایساده بودن خیلی پیر نبودن، ولی همش با خودم کلنجار میرفتم که جامو بهش بدم یا نه اخه خونمون از دانشگاه دوره مسیر طولانی بود بعدم باید یه مسیری رو پیاده میرفتم شبم درست نخوابیده بودم خسته بودم، همش خودخوری میکردم، ولی خب تا ایستگاه من اومد من پیاده شدم نشست جا من.

حالا از دیروز فکرم درگیره عذاب وجدان دارم چرا جامو بهش ندادم، خیلی پیرزن گوگولی هم بود مدام هم زیر لبش ذکر میگفت خیلی ناراحتم بابتش غصه ام شده😔

حس میکنم اگه بهش جامو میدادم، شاید برام دعا میکرد کارام راحت حل و فصل میشد نمیدونم خیلی ناراحتم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو ناراحت نکن ولی ازین ب بعد بدون خدا توفیق کار خوب کردنو ب هرکسی نمیده وقتی بهت این توفیقو داده انجام بدی بهتره حالا ازین ب بعد حتما حواست بیشتر جمعه همین ک عذاب وجدان داری یعنی وجدانت بیداره

خودتو ناراحت نکن ولی ازین ب بعد بدون خدا توفیق کار خوب کردنو ب هرکسی نمیده وقتی بهت این توفیقو داده ...

هیچ وقت تو زندگیم کمکم رو از کسی دریغ نکردم، حتی یوقتا کسی کمک نمیخواسته ولی یجورایی خوشحالش کردم، ولی دیروز خوب نخوابیده بودم امتحانم سخت بود خودم خسته بودم نمیدونم چرا بلند نشدم یجورایی تنم چسبیده بود به صندلی حالا بابتش ناراحتم ای کاش میشد یکاری کنم

اخه صندلی هم خالی میشد ولی بنده خدا نمیرفت بشینه همین وایساده بود جلوی من.

خوب پس بیخیال عزیزم کلا دوست نداشته بشینه اذیت نکن خودتو دفعات بعد حواستو جمع کن که کار درستو انجام بدی

همینکه عذاب وجدان داری یعنی آدم خوبی هستی

خوب پس بیخیال عزیزم کلا دوست نداشته بشینه اذیت نکن خودتو دفعات بعد حواستو جمع کن که کار درستو انجام ...

اینقدر از دیروز خودخوری کردم که سردرد میگرنی گرفتم، همش میگم ای کاش میدیدمش یه کاری براش میکردم

هیچ وقت تو زندگیم کمکم رو از کسی دریغ نکردم، حتی یوقتا کسی کمک نمیخواسته ولی یجورایی خوشحالش کردم، و ...

منم خیلی وقتا اینجوری شدم مثلا یکی کمک میخواسته دریغ کردم بعد خیلی پشیمون شدم میدونم حست چیه ولی خب ماهم انسانیم یوقتایی بدن خسته هست نمیتونیم درست تمرکز کنیم و تصمیم بگیریم دیگه ولش کن رها کن فرصتهای بعد انشاالله🙏🏻