2777
2789
عنوان

سر تاپیک طلای مجردی پرام ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 33 پست

کاربرا طبق تجربه زندگی خودشون یا اطرافیانشون نظر میدن.کسی که همسرش باهاش صادق نبوده، یا قدردان لطفش نبوده طبیعیه که بگه طلاهاتو قایم کن.

احتمالا اگه رفتار همسر من و شما هم مثل همسر اونا بود، پنهان کاری می کردیم.

ببین وقتی طلا میبری با خودت انگار شوهرت میفهمه خوب همیشه چیزی هست مثلا اگه یهو قسط عقب بیافته میاد میگه طلا بفروش یا پول لازم شه تلاشش هم کمتر میشه یکسال نکشیده هیچی از طلا نمیمونه تهشم میگن میخواستی ندی چرا دادی

من یه گوشواره داشتم شوهرم فروخت دوسال پیش

بعد خواهر شوهرم میخواست برای باش تازه بفروشه گفت نفروش طلا بالا میره

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبودم بدونم چی شده ولی خب واقعا درمقابل مردی ک مسئول نیست و اینده مشخص نیست نباید نشون داد و کلا مرد ...

انگار استارتر چند گرم طلای مجردی داشت

همه تو تاپیک گفتن که از شوهرت قایم کن

بعد اکثرا گفته بودن طلاهاشونو مبردن خونه شوهر که نفهمه طلا داشتن قبل ازدواج

یعنی هیچ قبل از مرحله شناخت شوهره فکر پنهونکاری بودن

❤️‍🩹

انگار استارتر چند گرم طلای مجردی داشت همه تو تاپیک گفتن که از شوهرت قایم کن بعد اکثرا گفته بودن طلاه ...

من با پنهان کاری مخالفم ولی اگر مردی بدباشه و مسئول زندگی نباشه نگ بهتره

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

مرد وظیفه تامین داره ولی زن نه ، هیچیم به نفع ما نیست

اون میره پول در میاره به نام خودش همه چی میخره اون زن تو خونه داره خدمت میکنه عمرش رو هدر میده اون طلا هم که مال خودش هست رو بهش چشم دارند ببرند بفروشن از اختیارش در بیارن چیزی که حق خودشه ، میگن اونم مال ماست

با گرون شدنشم طمع مردها بالا میره اونم طرفش رو نمیشناسه پس نبره

پیک می نباش

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

تجربیات زندگی باعث میشه

یکی هست که شوهرش براش طلا میخره و در رفاه کامله

یکی هست که شوهرش حتی طلاهای زمان مجردیشو میگیره میفروشه و هیچوقت هم برنمیگردونه

من حتی شوهری رو دیدم که طلاهای زنش رو دزدیده و داده به خواهرشوهر و مادرشوهر

خیلی از زوجها همسر و یار هم نیستن، فقط زن و شوهر هستن.

خب اینا کسایی هستن که فقط خواستن ازدواج کنن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

انگار استارتر چند گرم طلای مجردی داشت همه تو تاپیک گفتن که از شوهرت قایم کن بعد اکثرا گفته بودن طلاه ...

اخه آدم از اول ک طرفش رو کامل نمیتونه بشناسه، بهتره ک یکم با احتیاط رفتار کنی

حالا من خودم چیزی پنهانی از شوهرم ندارما، همه رو میدونه

ولی دوست داشتم ک داشته باشم🤣

کلا زنای نی نی سایت خیانت کار نیستن! نیاز جنسی ندارن! طلاهام قایم میکنن! اهل رل نبودن! پاک معصوم که ...

یه بچه با باباش میره قبرستان روی قبرا که میخونه میگه بابا آدمهای بد رو کجا خاک میکنن

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

آخر مگه حقوق زن و مرد زمان ازدواج طلاق مرگ تقسیم ارث تقسیم دیه وووووو..... مساوی هست که الان شما شدی مدافع حقوق مردان؟ و شدین مجری برقراری عدالت؟

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲