2777
2789

وضعیت مالیش چندین برابر بالاتر از الان بشه

آیا شما رو کنار خودش نگه میداره یا چی

مردهای بدجنس زیادن مردهای بی وفا هم همینطور

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش همش میگه من به هیچ زنی نگاه نمیکنم حتی خیلی پولدارم بشم. ولی فککککک نکنم.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

به چیزای منفی فکر نکنبه چیزای مثبت فکر کن

من خدای علم روانشناسیم

این سوالی ک امروز فکرمو درگیر کرد و به اشتراک گذاشتم

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

همسرم وضع مالیش خوبه و از نظر ظاهری عالیه ولی به شدت وفاداره و خانواده دوست

وفاداری یه مرد به این جور چیزا نیست به تربیت خانوادگیشو اصالتشون ربط داره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
مرد های زیاد ثروتنمد وفادار نیستن بالای ۱۰۰ تا نمونش رو به چشم دیدم

اونا اگه فقیرم بودن بازم کرمو بودن

وفاداری یه صفت ذاتیه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴