2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره حرفت خیلی خوبه

توی کنکور تجربی کسی ک زیست رو زده بود۸۰ بقیه درسا ۴۰

ترازش شده بود ۹۸۰۰

ولی کسی ک فیزیک رو زده بود۸۰ بقیه درسا ۴۰ ترازش شده بود ۸۳۰۰

چون هم فیزیک اسون تر بود هم ضریبش کمتربود

حتی اک ریاضی هم کسی میزد۸۰ بقیه درسا ۴۰ بازم ترلزش میشد ۹۰۰۰ ب بالا چون ریاضی سخته

توی کنکور تجربی کسی ک زیست رو زده بود۸۰ بقیه درسا ۴۰ترازش شده بود ۹۸۰۰ولی کسی ک فیزیک رو زده بود۸۰ ب ...

ریاضی تراز میده مثل چی

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

من که اره کلا شیمیم خوب بود فیزیکم ضعیف 😄 ولی خب کارنامه هایی که دیدم شیمی بیاد زیر ۴۰ خیلی تراز می ...

سلام لطفا بهم بگید

من از تابستون شروع کردم ولی خب پیوستگی لازم رو نداشتم

زیست ۳ماه روزی ۵ساعت بخونیم و براش ۷۰ الی۱۰۰تست بزنیم از کنکورای گذشته و ارشیو ازمونا(مرورم باشه بدون مرور حساب نکنید)

یکماهم جمع بندی ۴هفته یعنی براش ۲۰تاهم ازمون تک درس بزنیم تیرماه احتمال ۷۰ ۷۵ زدن هست؟

اره چون سخته و درصد ۳۰ هم برای رشته های تاپ توی تجربی خوب محسوب میشه

من خودم یادمه زیست ۷۶ زدم شیمی ۶۰ ریاضی ۲۰ فیزیک ۳۰ زمین ۸۵ سال ۹۴

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

الان پسر خالم یازدهم تجربیم بنظر شما امسال رو نهایی ها کار کنه یا نه نظرشما چیه شما که این راهو رفتی ...

ببین بستگی داره چه رشته ای بخواد وسطحش چی باشه و توانش اگر هدفش وتلاشش برای رشته تاپه و زیاددرس میخونه هدفش باید تستی یازدهم روکامل بستن و نهایی هاروخوب خوندن همزمان باشه که دیگه از تیر بره رو دوازدهم ودهم ویازدهم فقط یه مرور بخواد ونیاز نباشه موقع دوازدهمش یازدهم نهایی ترمیم بزنه این نیازه که اگر روز تعطیل ۸ ساعت میخونه ۲ ساعت نهایی ۶ ساعت کنکور باشه عمدتا هم زیست وشیمی یازدهم روبخونه اولویت این دوتان اگر عقبه

یعنی اگه بالای ۳۰ بزنم همرو تهران درمیاممم؟ عالیه که

همه رو نه گفتی فیزیک ۶۰ میتونم بزنم

در کنار اون بقیه رو ۳۰ بزنی اره میاری ولی خودت در نظر داشته باش نهایی هم هست

و رقابت برای رشته های خوب تو تهران زیاده

شاید مثلا برا مهندس کامپیوتر امیر کبیر لازم باشه همه رو بالای ۵۰ اینا بزنی

بازم معلوم نیست