2777
2789

سلام دوستان من پریودم ۸ روزه عقب افتاده و تا امروز بی بی هام منفی بود خودمم یه بارداری ناموفق داشتم زایمان زودرس شدم درحال اقدامیم الان، دو روز پیش متوجه شدم همسرم واریکوسل داره و اسپرم هاش وضع خوبی ندارن کلی دارو اینا گرفتیم که درمان بشه اما امروز صبح بعد چنتا بی بی منفی که روزهای قبل شده بود بی بی چکم حاله انداخته🥲🥲🥲نمیدونم باردارم یا نه ، اصلا باردار باشمم به صلاحه نگهش دارم یا نه میترسم دوباره بخاطر اسپرمهای همسرم سقط بشه، عکس بی بی رو میزارم راهنماییم کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری عزیزم. برو آزمایش بده ببین بتات چنده . اسپرم ضعیف باشه بتا افت میکنه و سقط میشه. شایدم با کی ...

چون یه سابقه زایمان زودرس داشتم میترسم اینم سقط بشه میترسم کلا برم از 😔😔نمیدونم واقعا چیکار کنم

چون یه سابقه زایمان زودرس داشتم میترسم اینم سقط بشه میترسم کلا برم از 😔😔نمیدونم واقعا چیکار کنم

نترس همون خدایی که داده ان شاءالله خودشم مراقبشه

استرس بدترین سمه

بسپارش به صاحبش😍

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
نترس همون خدایی که داده ان شاءالله خودشم مراقبشهاسترس بدترین سمه بسپارش به صاحبش😍

ممنون عزیزم ماهایی که خاطره بد داریم بخوایم نخوایم این استرس تا اخر بارداری گریبانگیرمونه و نمیتونیمم کنترل کنیم😔

اره عزیزم باردارم اما دو هفته دیگه سونو نوشته نمیدونم نگران سرکلاژ باشم نگران سلامتی جنین باشم درگیر ...

نگران هیچی نباش

به خدا بسپار

همین که الان تو دلته خدارو هزار بار شکرکن

سوره حجرات خیلی بخون برای حفظ جنین

اگر تونستی منم دعا کن اگر خدامیخواد قسمت منم کنه😢

انشالله عزیزم انشالله جایی که اصلا انتظارشو نداری میاره وسط زندگیت مثل شرایط من. خدا یه نی نی سالم و ناز قسمتت کنه انشالله

انشالله عزیزم انشالله جایی که اصلا انتظارشو نداری میاره وسط زندگیت مثل شرایط من. خدا یه نی نی سالم و ...

فدات عزیزم ممنونم

خدا برات حفظش کنه الهییی