2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کانفیگ چیه

پروکسی تلگرام که ف. یلتر تلگرام از بین میبره میتونی موقت وصل بشی

مشاوره پوست هستم و با پیجه _yellowra_kskincare به اسم یلورا شاپ محصولات کره ای ارجینال اصلی از کره جنوبی به ایران میارم! حسه شیشمی هم هستم چیزی بود درخواست دوستی بزن تا جوابتو بدم

vless://8a07740f-b932-4372-a3a2-ed91f184cd33@25.129.197.138:2053?path=/eyJqdW5rIjoiNDBNWGY3Z0NPd0loZ2YiLCJwcm90b2NvbCI6InZsIiwibW9kZSI6InByb3h5aXAiLCJwYW5lbElQcyI6W119?ed=2560&security=tls&encryption=none&host=khamenei.dpdns.org&fp=chrome&type=ws&sni=KhAmeneI.DPdNs.OrG#🔵 @LoPRax_KonKour

مال چند روزه پیشه نمیدونم چیه 😆

سپهر بابا کجایی بابا 💔 مانی بابا ، تو برو منم میام 💔 مبین مادر من پتو میکشیدم روت سردت نشه 💔 بچه ها بهم نخندینا 💔 مادر من گشنمه ، حدیث من گشنه رفت 💔 بارون اومدو یادم داد 💔 من ... من تو این دستا تن بی جون پروین رو گرفتم 💔 بچه ها کمک ناموسا کمک 💔 🖤🖤🖤🖤😔😔😔. من دختر کوروش شاه شاهانم 👑☀️🦁

درخواست بده برات بفرستم

میشه واسه منم بفرستی؟

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂