2777
2789
عنوان

روزقیامت

121 بازدید | 14 پست

دیروز نمیدونم از کی ی متنی دیدم روزقیامت وقتی پرونده خالی اگه صلوات فرستاده باشی اونم زیاد خدا میگه این صلواتش حسنه و ثواب زیادی داشته بفرستینش بهشت تا میتونید صلوات بفرستید اگه میخواید به کسی فحش بدید خودتونو کنترل کنید صلوات بفرستید وقتی نمیدونید چیکار کنید صلوات بفرستید

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیشه که با صلوات مستقیم رفت بهشت بدون پس دادن تاوان گناهامون ولی خب قطعا صلوات ثوابش خیلی زیاده

میدونم منم گفتم صلوات ثواب زیادی داره

من خودم نماز میخونم ولی به نظر من انسانیت داشته باشیم بهشت میریم به نماز و صلوات نیست نماز بخونی صلوات بفرستی به دیگران ظلم کنی حق کسی رو بخوری غیبت کنی تهمت بزنی نمیری بهشت حق الناس خیلی مهمه

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
من خودم نماز میخونم ولی به نظر من انسانیت داشته باشیم بهشت میریم به نماز و صلوات نیست نماز بخونی صلو ...

خوب یعنی چی نماز بخون صلوات بفرس به دیگران هم خوبی کن

خوب یعنی چی نماز بخون صلوات بفرس به دیگران هم خوبی کن

فکر کنم منظور من رو متوجه نشدی ولش کن

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
تبریک میگم، شما دچار خود درگیری شدید!!واقعا داری به این چیزها فکر میکنی؟! خودتون رو با چالش های مهمت ...

البته خود خدا تو قرآن گفته صلوات بفرستید کاش همه درگیر خدا باشیم

فکر کنم منظور من رو متوجه نشدی ولش کن

متوجه شدم نماز روزه وظیفه مسلمان باید انجام بده و از اون طرف باید به دیگران نیکی کنه منافاتی نداره

متوجه شدم نماز روزه وظیفه مسلمان باید انجام بده و از اون طرف باید به دیگران نیکی کنه منافاتی نداره

بله خودمم نماز میخونم گفتم ولی تنها نماز و صلوات ما رو بهشت نمی بره نماز که تکلیف شرعی است اون به کنار صلوات مستحبه در کناز نماز باید انسانیت داشته باشیم دل شکستن هم خیلی بده مبادا دل کسی رو به ناحق بشکنیم کلا نباید حق کسی رو پایمال کنیم