2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا به عقلشون شک میکنه ادم

اینا قطعا شوهراشون فی..تیش دختر موتورسوار دارن 😅

اینا فکرم میکنن قبل از حرف زدن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
شرتوییی که نمیفهمی اسلام موتوربرای زن آزادنکرده پاگذاشتین رو اسلام چراتموم نمیشین شماهاااا

اتفاقا امثال تو باید تموم شید

کور که نبودید این همه دختر از طریق تاکسی و .... کشته شدن

این که جونشون در سلامته چیش بده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
خب که چی کشور مسلمون رو به گندوشیدین

شوخی میکنی ؟!! اگه جدی باشه حرفت پس خانوما کلا باید موتور سوار نشن حالا جلوی موتور بشینن یا عقب موتور چه فرقی میکنه ؟ 😁

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
🤣🤣🤣وای دقیقا اکثرا فقط نگران شوهرشونن

پس چی فکر کردی سنگ چیو به سینه میزنن

اتفاقا امثال تو باید تموم شید کور که نبودید این همه دختر از طریق تاکسی و .... کشته شدن این که جونشون ...

باباچی میگیییی نمیدونم بخندم یاگریه کنم ماگوش به فرمان خداهستیم خدا مکع کرده حالا شمامیخاین منکرشین بشین اون دنیا وضفیت جالبی نخواهیدداشت

دوستان جواب ایشونو ندیو بزارید شلوغ نشه

میخوام با ایشون مناظره کنم

حالا که میگن من سواد ندارمو بایو قرآن بخونم روشن بشم

میخوام باهاشون یه صحبتی بکنم ببینم کی روشن تره

نحن الشیعه علی ابن ابیطالب.

باباچی میگیییی نمیدونم بخندم یاگریه کنم ماگوش به فرمان خداهستیم خدا مکع کرده حالا شمامیخاین منکرشین ...

به حال خودت گریه کن

به نظرم امثال شماها به شوهراتون کافور بدید نصف مشکلات حل میشه