ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
شرتوییی که نمیفهمی اسلام موتوربرای زن آزادنکرده پاگذاشتین رو اسلام چراتموم نمیشین شماهاااا
اتفاقا امثال تو باید تموم شید
کور که نبودید این همه دختر از طریق تاکسی و .... کشته شدن
این که جونشون در سلامته چیش بده
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
باباچی میگیییی نمیدونم بخندم یاگریه کنم ماگوش به فرمان خداهستیم خدا مکع کرده حالا شمامیخاین منکرشین ...
به حال خودت گریه کن
به نظرم امثال شماها به شوهراتون کافور بدید نصف مشکلات حل میشه