2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای دقیقا به عقلشون شک میکنه ادم

اینا قطعا شوهراشون فی..تیش دختر موتورسوار دارن 😅

اینا فکرم میکنن قبل از حرف زدن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اینا قطعا شوهراشون فی..تیش دختر موتورسوار دارن 😅اینا فکرم میکنن قبل از حرف زدن

🤣🤣🤣وای دقیقا اکثرا فقط نگران شوهرشونن

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

شرتوییی که نمیفهمی اسلام موتوربرای زن آزادنکرده پاگذاشتین رو اسلام چراتموم نمیشین شماهاااا

اتفاقا امثال تو باید تموم شید

کور که نبودید این همه دختر از طریق تاکسی و .... کشته شدن

این که جونشون در سلامته چیش بده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
برو یکم قران بخون روشن شی عزیزم

خدا کمکت کنه برات قران میخونم😂

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

خب که چی کشور مسلمون رو به گندوشیدین

شوخی میکنی ؟!! اگه جدی باشه حرفت پس خانوما کلا باید موتور سوار نشن حالا جلوی موتور بشینن یا عقب موتور چه فرقی میکنه ؟ 😁

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
🤣🤣🤣وای دقیقا اکثرا فقط نگران شوهرشونن

پس چی فکر کردی سنگ چیو به سینه میزنن

اتفاقا امثال تو باید تموم شید کور که نبودید این همه دختر از طریق تاکسی و .... کشته شدن این که جونشون ...

باباچی میگیییی نمیدونم بخندم یاگریه کنم ماگوش به فرمان خداهستیم خدا مکع کرده حالا شمامیخاین منکرشین بشین اون دنیا وضفیت جالبی نخواهیدداشت

دوستان جواب ایشونو ندیو بزارید شلوغ نشه

میخوام با ایشون مناظره کنم

حالا که میگن من سواد ندارمو بایو قرآن بخونم روشن بشم

میخوام باهاشون یه صحبتی بکنم ببینم کی روشن تره

نحن الشیعه علی ابن ابیطالب.

باباچی میگیییی نمیدونم بخندم یاگریه کنم ماگوش به فرمان خداهستیم خدا مکع کرده حالا شمامیخاین منکرشین ...

به حال خودت گریه کن

به نظرم امثال شماها به شوهراتون کافور بدید نصف مشکلات حل میشه