2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خیلی رفته رو اعصابم

98 بازدید | 7 پست

دختر من با پسر اون یه کلاس زبان میرن و همسنن دیروز من مهمون داشتم اون یکی خواهر شوهرم از رشت اومده بود یک هفته خونه ی ما جراحی باید میشد بیمارستان و کلا خیلی اذیت نمیکنن میرن اتاق مهمان خودشونم مواد غذایی میگیرن میارن منم الان باردارم خیلی زحمت نمیدن به ما میان تازه از بچه هاهم مراقبت میکنن و کمک دستمم هستن،ولی اون یکی خواهر شوهرم که پسر کوچیک داره فکر کنین من مهمون دارم چون خانواده ی اون ها هم ۴ نفره و دخترشم قرار بود شب بیاد با شوهرش حالا فکر کنید شما من کلی مهمون دارم کلی کار ریخته رو سرم باردار هم هستم شوهرمم سر کاره چون کلاس بچه ها ساعت ۹ صبحه زنگ زده میگه بیا پسر منم ببر با نورسا کلاس من سرم درد میکنه آخه ینی چی شما هم شوهرت هم خودت خونه این خودت ببرش دیگه😐

خب می گفتی بهش پیگفتی من باردترم مهمونم دارم ممنون میشم شما بیای دخترمو ببری

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من خیلی واضح و محترمانه شرایطتت رو بگو و درخواستش رو رد کن

خیلی وقتا ما یک سری چیزارو میزاریم پای شعور طرف که خودش درک بکنه اما این وسط پای سلامت روان و ارزش وقت و انرژی خودمون هست که ممکنه زیر سوال بره

به نظر من خیلی واضح و محترمانه شرایطتت رو بگو و درخواستش رو رد کنخیلی وقتا ما یک سری چیزارو میزاریم ...

بله دقیقا درسته بهش گفتم که من دختر خودمم نمیتونم ببرم چه برسه پسر تو حالمم تیلی خوب نیست😂

من که پسرشو نبردم بهش گفتم دخترمم امروز نمیخوام بفرستم حالم بده😂

خب این حرف باعث نمیشه دوباره اینکارو نکنه حتما حرفتو با احترام بگو

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش