2777
2789
عنوان

اکیپ دخترای سمی🐍

104 بازدید | 10 پست

سلام من ی دخترم تو خوابگاه با همکلاسی هام یجا هستیم اونا بجز دونفرشون باهم اکیپ شدن دخترای ک مثلا نمازخون و روزه بگیرن و با من سر دشمنی برداشتن از وقتی من با ی پسری دوست شدم اینطوری شدن کلا جشن میگیرن منو نمیگن واسه همه تولد گرفتن غیر من بعد گفتن ببخشید ک ما نتونستیم کیک پیدا کنیم از تو اسنپ چند بار تو روم تیکه انداختن مثلا من تو اون جشن ک منو نگفتن ازشون فیلم و عکس گرفتم وقتی استوری گذاشتن تگ نکردن منو مریض شدم یکی ازشون نگفت حالت چطوره یا اگ ناهار یا بستنی کل بچه های واحد سفارش بدن ب من نمیگن

آیا من مقصرم؟ من درمقابل همه اینا بهشون خوبی کردم ولی

قبلش پسره رفت یکیشون فالو کزد من بهش گفتم تو فالوش کردی یا اون ، گفت اون ، گفتم اوکی میخواستم همینو بدونم چون اگ تو یوقت روکسی کراش دلشتی من هیچوقت اولین نفر بهش درخواست فالو نمیدادم و دختره رفت همه جا پر کرد فلانی ب من گفته خراب فلانی ب من بی احترامی کرده ) این دختره خیلی تاکسیکه یکی دیگ از دوستام رو میچزوند همش(

با اینکه فقط خدا میدونه چقد من از اون دختر معذرت خاهیکردم

چقدر خوشحالم نه دوستی دارم نه چیزی

منم اگ میدونستم قرار نبست دیگ ببینمشون طوری دیگ رفتار میکردم

تازه دختره ک انتقالی گرفت رقت از داشنگاه بعد همشون رو انفالو ریمو کرد🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا همکلاسی های دانشگاه همشون همین هستند ازشون توقعی ندارم واقعا سمی و رو مخ

میدونی من همش فکر میکردم مقصر منم ، حتی با اینکه دو سه تا از دوستام میگفن ن تو واقعا اینطوری نیستی اونا با ما هم اینطورین

میدونی من فهمیدم اینا وقتی کسی با پسرای کلاس رابطشون خوب باشه اینطورین ، دقیقا با ۳ نفر بدرفتاری کردن و پشتش حرف زدن ک همین ۳ نفر با پسرا خیلی اوکین

میدونی من همش فکر میکردم مقصر منم ، حتی با اینکه دو سه تا از دوستام میگفن ن تو واقعا اینطوری نیستی ا ...

ولش کن بابا اهمیت نده ولی جدی من هم از پسراو دخترا کلا جفتشون تو دانشگاه بدم میاد اصلا نمی تونم تصور کنم با همکلاسی های دانشگاه بعضی ها رل می زنند ولی اینا معلومه عقده ای هستند چون پسری بهشون توجه نمی کنه با شما بد شدند

جایی بمون که قلبت لبخند میزنه...🌈