a_queen مدیر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3714 عنوان گیمر | مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 19 پست اینجا گیمر هم موجود هست؟؟ منظورم حتما انلاین نیست پی سی کنسول هر چی یا استوری مود همینطوری حوصلم سر رفته حرف بزنیم 1404/10/30 | 11:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نینیموعشقه عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 1926 خیلیم خوب ارهه واقعا اصلا ادم روحیش عوض میشه مخصوصا آلکاتراز اصلا انقد به من خوش میگذشت حد نداشت هر ... PS4 دارم من بازی مثل کالاف میشناسی معرفی کنی؟پوکیدم دیگه اره الکا عالی بود هیجان داشت
a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3714 PS4 دارم من بازی مثل کالاف میشناسی معرفی کنی؟پوکیدم دیگه اره الکا عالی بود هیجان داشت ارهه بستگی داره رو گوشی یا رو کنسول باشه برای ps که بتلفیلد خیلی معروفه از کالافم طرفداراش خیلی بیشترهرو گوشی هم پابجی و فری فایر و اینا بودن ولی بازم به پای کالاف نمیرسیدن
نینیموعشقه عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 1926 ارهه بستگی داره رو گوشی یا رو کنسول باشه برای ps که بتلفیلد خیلی معروفه از کالافم طرفداراش خیلی بیشت ... اره پابجی رو معرفی کردن گرافیکش اصلا خوب نبود برای ps میخوام اخه بدبختی اپ استورمم بالا نمیاد بتونم بازی دانلود کنم گیر افتادیم
a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3714 اره پابجی رو معرفی کردن گرافیکش اصلا خوب نبود برای ps میخوام اخه بدبختی اپ استورمم بالا نمیاد بتونم ... ارهه در حال حاضر که همه چی تعطیله اصلا نابودخود کالاف کلی سری داره برا کنسول من الان black ops داشتم modern warfare داشتم الانم که world war 2 تموم کردم بتلفیلد هم همینطور سری هاش زیادن 3 رو من داشتم
نینیموعشقه عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 1926 ارهه در حال حاضر که همه چی تعطیله اصلا نابودخود کالاف کلی سری داره برا کنسول من الان black ops داشتم ... ایول دمت گرم میگیرم لااقل از فکر و اینا خلاص شمکدومش بهتره؟