2777
2789

سلام دوستان من کردکرمانج هستم ازبجنورد

اگه سوالی داریدبپرسیدجواب میدم

دوست دارم بدونم نظرتون درباره ی ماکردهای خراسان چی هستش😊🤩

همینجوری فقط نظرتونومیخواستم واگه سوالی داریدازمادرخدمتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عنوان یک کرد شمال غرب، همیشه حس خوبی بهتون داشتم. برام جالبه که بعد از صدها سال که از مهاجرت گذشته هنوز زبانتون رو حفظ کردید

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
یه دوستی دارم واسه بجنورده ولی میگه ترک بجنوردم راست میگه؟ مگه تورک داره بجنورد

بله عزیزم بجنوردتشکیل شده ازقومیت های مختلف که بیشترشون روترک هاوکردهاتشکیل میدن

به عنوان یک کرد شمال غرب، همیشه حس خوبی بهتون داشتم. برام جالبه که بعد از صدها سال که از مهاجرت گذشت ...

من خودم عاشق مردم کردستان هستم من شهربانه رواومدم

شماازکدوم شهرهستید؟

من خودم عاشق مردم کردستان هستم من شهربانه رواومدمشماازکدوم شهرهستید؟

من از کردهای استان آذربایجان غربی هستم، کردهای اینجا به دو لهجه کرمانجی و سورانی حرف میزنند. زبان شما خیلی نزدیکه به کردی کرمانجی ما. در اصل شماها از همین منطقه (دوروبر دریاچه ارومیه) به خراسان کوچ کردید

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
من از کردهای استان آذربایجان غربی هستم، کردهای اینجا به دو لهجه کرمانجی و سورانی حرف میزنند. زبان شم ...

من خودم تازه اونی نی سایت فهمیدم که ماکردهای تبعیدی هستیم

نمیدونم چقدر راسته