2777
2789
عنوان

دلتنگی تو دوران عقد

202 بازدید | 18 پست

ما ۸ ماهه که عقدیم و هر کدوم خونه بابامون. شوهرم به خاطر شغلش و فاصله محل زندگیمون فقط جمعه ها میاد پیشم یه وقتایی هم میشه که همون جمعه هم همو نمیبینیم مثلا یا کار براش پیش میاد یا مریضی ای چیزی

هر روز بهم زنگ میزنه در حد یک ربع. من خیلی دلم براش تنگ میشه و سر همین بهونهگیری میکنم دعوامون میشه اونم میگه باید درک کنی چیکار کنم سر کارم. به نظرتون تقصیر منه؟

بچه نیستم ۲۶ سالمه فقط دلتنگ میشم دوریش خیلی برام سخته نمیتونیمم بریم خونه خودمون فعلا

تحمل کن یروز اینقدر میبینیش حالت بد میشه از خداته ۱ ردز نبینیش😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور بودنش چندساعت هست؟

پنجشنبه ها تعطیل نیست؟

ساعت کاریش چجوریه؟

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تحمل کن یروز اینقدر میبینیش حالت بد میشه از خداته ۱ ردز نبینیش😂😂😂

خودشم همینو میگه ولی من میگم تو بیخیال و سنگدلی میگه دارم برای آیندمون کار میکنم

دور بودنش چندساعت هست؟ پنجشنبه ها تعطیل نیست؟ ساعت کاریش چجوریه؟

مغازه داره هر روز صبح تا شب پای مغازست فقط جمعه تعطیل میکنه اونم شام میاد خونه ما بعد میره

خودشم همینو میگه ولی من میگم تو بیخیال و سنگدلی میگه دارم برای آیندمون کار میکنم

درست میگه فکرشو درگیر نکن بذار کار کنه برای کنار هم بودن وقت زیاده

من اوایل ازدواج به شوهرم التماس میکردم نرو یا حداقل زودتر بیا چون کارش آزاد بود گوش نمیداد

الان با بچه اینقدر سرم شلوغه از خدامه بره یساعت دیرتر بیاد نمیره😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مغازه داره هر روز صبح تا شب پای مغازست فقط جمعه تعطیل میکنه اونم شام میاد خونه ما بعد میره

سعی کن خودت رو سرگرم کنی.

خودت رو مشغول کاری کن که کمتر دوری اذیتت کنه.

اینجوری هم خودت حس بهتری داری هم وقتی همسرت ببینه به خودت ارزش قائلی و کاری میکنی و کمتر پیگیرشی، بیشتر سمتت میاد.

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

درست میگه فکرشو درگیر نکن بذار کار کنه برای کنار هم بودن وقت زیادهمن اوایل ازدواج به شوهرم التماس می ...

😂😂 تا بریم خونه مون و به اون نقطه برسم من پیر میشم

هیچ وقت برای جذب شدن بهت و برای اینکه سمتت بیاد و ذوق داشته باشه برای دیدنت از این الفاظ استفاده نکن.