2777
2789

فکرتو پرت کن از خاطره هاتون

مطمئن باش خیییییلی خیلی بهترش میاد تو زندگیت

طوری ک میگی خداروشکر کات شد رابطه قبلیم

. ڪوک⌚️ 'قَلبــــم' را به وقت 'طُ♡' تنظیــم کردم ...🌱♥️️ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عادیه بایداین مراحل بگذره همه همینطور بودن حالا یکی بیشتر یکی کمتر در کل باید زمان بگذره.

من خیلی حالم بده

کلی با مشاوره صحبت کردم

از دست خودم عصبانیم

ولی اون زندگی عادیش رو داره راحت

[QUOTE=] من خیلی حالم بده کلی با مشاوره صحبت کردم از دست خودم عصبانیم ولی اون زندگی عادیش رو داره راحت [/QUOTE]

فک نکنم اونم راحت باشه براش چون ادم همش فکرش اون سمت میره مگه میشه کسی فکر رابطه ای ک 2 سال توش بوده رو نکنه ولی خب از سرت میفته ن دل داری کسی ن مشاوره کسی ن حرفای کسی روت تاثیر میزاره ن چیزی تا اون روند عادی خودشو طی نکنی خوب نمیشی این یه واقعیته

نشد کہ بشہ!

[QUOTE=] من خیلی حالم بده کلی با مشاوره صحبت کردم از دست خودم عصبانیم ولی اون زندگی عادیش رو داره را ...

نه واقعا راحت زندگی خودش داره

خیلی راحت میتونه بی خبر باشه از من

ولی من نمیتونم

نه واقعا راحت زندگی خودش داره خیلی راحت میتونه بی خبر باشه از من ولی من نمیتونم

پس درنتیجه اونی ک تو این رابطه باخته اون شخصه چون کسی رو از دس داده ک براش مهم بوده خب خدارو شکر 1 هیچ ب نفع تو اصلا قصه کسی ک قدرتو ندونسته نخور ادمی از ذاتش سر چشمه میگیره شک نکن کارما یکی مث خودشو جلو راهش قرار میده و همین حالی ک تو داشتیو جلو پاش میزاره و تلافی میکنه عیب نداره همه چی درست شدنیه ن کسی بعد کسی مرده ن چیزی ادما میان میرن تجربه میشه برات فدای سرت ابجی قشنگم

نشد کہ بشہ!

پس درنتیجه اونی ک تو این رابطه باخته اون شخصه چون کسی رو از دس داده ک براش مهم بوده خب خدارو شکر 1 ه ...

ولی من اصلا نمیخواستم همچین چیزی تجربه کنم

بهش گفته بودم

با این تجربه من دیگه نمیتونم ادم قبل بشم اینقدر که روانم داغون شده

ولی من اصلا نمیخواستم همچین چیزی تجربه کنم بهش گفته بودم با این تجربه من دیگه نمیتونم ادم قبل بش ...

میدونم چی میگی منم این روزارو تجربه کردم از کسایی خوردم که باورم نمیشد خماری یه کسایی رو خوردم که بعد ها ب خودم اومدم گفتم ای بابا واقعا خندم میگرفت از خودم الانم یه کاری کن همین روند رو جلو برو نهایت ماهی دیگه تو این حال و هوا باشی خوب میشی بدونه شک به زندگیت عادیت برس رو هدفت تمرکز کن درسی داری ب اون برس شغلی داری ب اون برس هدفی داری ب اون برس خانواده داری پیش اونا باش و هزار تا دلیل دیگه و اینکه اینم بهت ادم احساسی هستی بسیار بسیار دل نازکی زود گول میخوری مهربونی ساده ای به نظر من تویی که اینطوری هستی نمیتونی کلا ادم بیخیالی باشی ساده از یه سری چیزا بگذری کلا تو رابط یا هر چیزی که حالتو بده میکنه نرو اگه هم رفتی سخت برو که شکست نخوری خیلیا هستن میرن تو رابطه بعد 1 هفته همه چی از سرشون میفته لطمه هم نمیخورن خیلیام هستن ضربه میخورن از همه لحاظ و اون ادم سابق نمیشن توصیم اینه نکن اقا کردیم سخت و با دقت بالا کاری انجام بده خلاص

نشد کہ بشہ!

میدونم چی میگی منم این روزارو تجربه کردم از کسایی خوردم که باورم نمیشد خماری یه کسایی رو خوردم که بع ...

واقعا من خودم میدونستم حساسم بهش گفته بودم ادم رابطه الکی نیستم

مثلا این دوسال هم صبر کردم تا اوضاع مالیش اوکی بشه بتونه بیاد خواستگاری

ولی خریت کردم نباید برای هیچ پسری صبر کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز