2821
2789
عنوان

عشقی ک ندونی

99 بازدید | 9 پست

شده عاشق بشین ولی از دل طرف مقابل خبر نداشته باشین؟ مثلا اون ادمم کارا عجیب انجام بده رفتاراش عجیب باشه براتون

و شما ی جورایی دوستش داشته باشین اما ندونین چ حسی داره و مبهم باشه ولی خب تمام تلاشتون کنید اما نتونید رها کنید تو فکرتون بیاد همش

این اتفاق برای من افتاده نمیدونم چ کار کنم

کارا روزمره ام انجام میدم دانشگاهم میرم اما تو طول روز نمیشه ک نیاد تو ذهنم... و میترسم ی روزی بفهمم همه چیز الکی بوده اونوقت چی

من ک سپردم به خدا چون میدونم اگر قسمت باشه هرچیزی میشه

شما هم ی چیزی میگید ک من دلم اروم بگیره ؟ 🫠

خودم میدونم ک نباید ب هیچی الکی دل ببندم ولی خب دست خودم نیس واقعا

الان دو طرف میدونیم ولی قبلا چهار ماه من نگفتم هیچی اون هرکاری کرد ک اعتراف کنم ،خیلی دوسم داره و هرکاری برام کرده تو این شش ماه دوره از نزدیک ندیدمش ولی واقعا حرف و عملش یکی بوده با خونوادش هم حرف زدم اونا بیشتر خودش عاشقم شدن

بخاطر درسم فعلا گفتم صبر کنن ولی گفتن فقط تا اسفند اگه بگی نه میدزدن منو خونوادگی:)

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹

بستگی داره درونگرا باشه یا بیرونگرا

مغرور باشه یا نه

زود نمیشه تصمیم گرفت

شاید یک عاشق درونگرا هست که با غروری که داره نمیتونه

ابراز عشق کنه

ولی حداقال با رفتار و کارایی که انجام میده میتونه

یک عاشق در عمل عاشقه نه کلام

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان راتو ای ساحل چه میدانی حدیث قعر دریا را

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی داره درونگرا باشه یا بیرونگرامغرور باشه یا نه زود نمیشه تصمیم گرفت شاید یک عاشق درونگرا هست که ...

ی جورایی مغروره انگار بعد چون خانوادم رو میشناسه رو حساب بابام کاری نمیکنه چیزی نمیگه ک ی وقت بد باشه

خوشبخت باشید همیشه عزیزم✨🥲

آمین الهی ،خدا کارم درست کنه حتما بهش جواب میدم ولی فعلا درگیرم و اون اصرار و من ب اذیت کردن ادامه میدم

چون خیلی خوبه و من از این زیادی خوب بودنه و عاشق بودنش میترسم

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹
آمین الهی ،خدا کارم درست کنه حتما بهش جواب میدم ولی فعلا درگیرم و اون اصرار و من ب اذیت کردن ادامه م ...

حتما ک خدا جواب میده من ک خیلی بهش اعتماد دارم توام بهش اعتماد داشته باش حتما ک میبینه

حتما ک خدا جواب میده من ک خیلی بهش اعتماد دارم توام بهش اعتماد داشته باش حتما ک میبینه

میشه برای منم دعا کنی؟

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

ب خدا اعتماد دارم

اونم ب گفته خودش من و از خدا گرفته کلا عجیب و غریبه