2777
2789

کسی هست که تو بهمن و اسفند وام گرفته باشه؟ من از آبان تو نوبت بانک کشاورزی ام الان یک ماهم هست که نفر ۱۴ تعیین شعبه شهرمون هستم. میگم دیگه نمیدن تا سال دیگه؟

وام ازدواج حذف نشده به متقاضیان سال ۱۴۰۴ تعلق میگیره اون شایعه بود

واقعا یعنی بهمن و اسفند نمیدن

منم نمیدونم تو یکی از تاپیکا خوندم از بهمن بسته میشه تا خرداد سال بعد میخواستم ببینم درسته. خودمم خیلی بهش احتیاج دارم تا عید😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا شایعه اس،اینا ازدواج و بچه دوست دارن تو هر شرایطی😂😅 ، هر چیو حذف کنن وام ازدواج رو حدف نمیکنن ،احتمالا سال دیگه مبلعش بیشترم میشه ،خبراش هست ،ولی خب ادا در میارن دیگه مثل همه وام های دیگه موقع دادنش

نه بابا شایعه اس،اینا ازدواج و بچه دوست دارن تو هر شرایطی😂😅 ، هر چیو حذف کنن وام ازدواج رو حدف نمی ...

وای خدانکنه😭

کل زندگیمون به همین وام وصله موندیم رو هوا

وای خدانکنه😭کل زندگیمون به همین وام وصله موندیم رو هوا

میخواید عروسی بگیرید با این وام؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید

من میخوام با وامم جهاز بگیرم شوهرم عروسی

جهاز که گرفتی

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید