2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم😄بچه ها دکتر پوست برای جوش صورت کجا برم که خیلی گرون نباشه🤔

خانومی یه قرص هست خارجیه البته یه مقدار گرونه ولی تاثیر عالی رو پوست و از بین رفتن جوش ها داره اسم قرص ایمیدین هست اگه بتونی پیدا کنی عالیه من چند سال پیش چند دوره مصرف کردم و پوستم عالی شده و دیگه جوش نمیزنه صورتم

بیخیال عطرهای گرانقیمت... آدم ها باید بوی معرفت بدهند...
من دنبال چنتا دوست باحالم اهل فيلم اهل هنر بحث هاي خوب  كافه گردي  پياده روي  كسي ...

چندسالته استارتر ؟؟

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
٢٨

منم اینجا تنهام هیش دوستی ندارم که پایه باشه.حیف اصفهان به این قشنگی ادم نتونه حسابی بره بگرده

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
خانومی یه قرص هست خارجیه البته یه مقدار گرونه ولی تاثیر عالی رو پوست و از بین رفتن جوش ها داره اسم ق ...

مرسی گلم از راهنمایی😘 من پوستم خداروشکر جوش هاش خیلی بد نیست الان جای جوش هام خیلی بده..دنبال دکتر هستم که قیمتش هم مناسب باشه..از راهنماییتون ممنونم

اومدم😄بچه ها دکتر پوست برای جوش صورت کجا برم که خیلی گرون نباشه🤔

سلام.

برای جوش صورت من کسانی رو دیدم که با داری گیاهی و حجامت خیلی عالی جواب گرفته بودن.شنیدم طب سنتی و اصلاح مزاج خیلی بهتر از این داروهای پر عارضه وگرانقیمت خارجی اثر میکنه.

یه دکتر طب سنتی که تو کارای پوست وارده :دکتر مخسن حیدری توی خیابون بزرگمهره.

توی گوگل سرچ کن آدرس و تلفنش هس.

انشالله بهتر باشی.😊

سلام. برای جوش صورت من کسانی رو دیدم که با داری گیاهی و حجامت خیلی عالی جواب گرفته بودن.شنیدم طب سن ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت...من جای جوشام خیلی بده الان دکتر سنتی هم رفتم ولی برای جای جوش کارزیادی نمیتونن بکنن نهایت میگن آب لیمو عسل بزن...