2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای حیفففخوشت اومد از داستانش؟ اگه میخوای یه توضیح کوچیک بی زحمت بده🤍

اره 😁 واقعا من ماورایی نمیخونم این قشنگ بود

تا کجاشو خوندی بقیشو حدودی یادمه یکم بهت میگم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من نخوندمش اصلا فقط تعریفشو شنیدم ک گفتن یه جن عاشق دختره میشه

رئیس یکی از قبیله های جن عاشق ی دخترمیشه و دیدش میزنه همیشه گاهیم دختره حسش میکنه مثلا بو و حرکت و.. ولی توجه نمیکنه

خلاصه قبل عروسی دختره جن طاقت نمیاره و میگ سوهرتو میکشم و خودشم کامل نشون دختره میده ک دختره میخاد پس بیوفته ک خودش دختره رو کنترل میکنه

خلاصه اسم شوهر دختره حامد هست ک شب عروسی دیرمیکنه و خلاصه دختره خیالش راحت میشه وقتی میاد و میبینه زندس بعد متوجه میشه اونشب حامد توی تصادف مرده و جن توی جلدشه تا باهاش عروسی کنه خلاصه ی مدت نقش بازی میکنن ولی خب رئیس ی طایفه جن همیشه ک نمیتونه بمونه پیش دختره

دختره ام میترسه و عذاب وجدان حامدم داره

خلاصه اخلاق حامد تغییرکرده ک خانوادش متوجه میشن و خلاصه اون جن دختررو میبره ب قبیلش و بعد دیگ

الان بقیشم میگم

اون جن ک رئیسه بخاطرهمین خیلی زن داره درست یادم نیست 4تا یا 40 تا

اینا ب دختره حسودی میکنن و گاهی اذیتش میکنن توی دنیا خودمون اما رئیسه محکومشون میکنه و اینا

تاجایی ک میخاد بین طایفه هاشون جنگ راه بیوفته

این وسط دختره میگ جسد حامد رو خاک کن گناه داره عذابش نده اونم توی حیاط خاکش میکنه ول یدختره همچنان غمگینه برای حامد ولی کم کم عاشق جن میشه

و خلاااااااصه اون جن ازعشق بخاطر ی زن انسان کناره گیری میکنه از جایگاهش و ازخدا میخواد ادم بشه و تبدیل به انسان میشه و اسمشم میزاره حامد

دختره روح حامد رو توی حیاط میبینه و حامد میگ من بخشیدمتون وفلان و میره

درست یادم نیست چطور ب خانوادش میگن مرده یا همون جای پسرشون میمونه

خلاصه اون جن دیگ قدرتی نداره کامل انسان میشه و بچه دار میشن و بچشونم دخترمیشه ولی قدرت داره ازاینا پنهون کرده و بابقیه درارتباطه و بچهه فکرکنم 7.8سالشه

دیگ میره واسه جلد 2 ک من نخوندم