2777
2789
عنوان

دوران عقد

142 بازدید | 12 پست

بچه ها میشه بخونید راهنمایی کنید

دخترخاله ی من حدود دوسال هست عقده همسرش شغلش یه جوری هست که تقریبا تمام وقت ذهنش درگیره، درس میخونه

مثلاً میشه یکی دوهفته یکبار هم نمیاد دیدنش فقط پیام میفرسته دلم برات تنگ شده و از طریق زنگ و پیامرسانا باهاش درارتباطه در صورتی که دخترخالم میگه امکانش هست حداقل نیم ساعت وقت خالی پیدا کنه

مهمونی و تفریح با خانواده میتونم بگم اندازه انگشتای یه دست هم نداشتن بنده خدا هر جا میخواد بیاد تنها هست

پول هم زیاد براش خرج نمیکنه البته الان با توجه به شرایطش زیاد درآمد بالایی هم نداره مثلاً کلا تو این مدت یه بار خرید لباس بیرونی براش کرده

البته خوبی هاش هم بگم دوبار تنهایی مسافرت رفتن سرش به کار خودش هست، مرد مومن و نجیبیه

دخترخاله ام خیلی ناراحته میگه احساس میکنه هیچ چیز این زندگی شبیه به زندگی مشترک نیست باید چیکار کنه حق داره بنظرتون دلگیر بشه یا چی؟

من سعی کردم ارومش کنم ولی وقتی به عنوان دختر خودم رو جاش میدارم میبینم واقعا سخته بنظرتون چجور راهنماییش کنم😢

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو اگ شرایطشو میدونستی و عقد کردین الان دیگ غر نزن البته اگه یکی دوبار بهش گوشزد کنه ک ناراحته ...

حقیقتش میخواست دلگیریشو و بگه و بحث جدایی پیش بکشه ببینه واکنشش چیه

این کار درسته؟

بهتره که اون آقا وقتی برای نامزدش بزاره خانم

میتونه این شرایط از بیمهری اون آقا باشه درسته؟

بنظرم چیزی بهش نگو خودشه دیگه ممکنه خدایی نکرده براش مشکل ساز شه خودش باید خوب فکر کنه

گناه داره طفلی کسی نداره راهنماییش کنه بنظرتون موندن با این شرایط درسته؟

میتونه زمان هایی که میدونه میتونه آزاد باشه حتی نیم ساعت بره نزدیکش باشه که بتونن همدیگه رو ببینن،با تغییر شغل بدن که بشه وقت آزاد داشته باشه،هر چند الان گرفتاریها معیشتی بیشتر شده تو بازه زمانی کم ،همدیگرو درک کردن هم میتونه کمک کنه