miuoh مدیر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 32 عنوان چاقی صورت | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست سلام لطفاً برای چاقی صورت در یک یا دوماه راهکار بدید چیزیو که خودتون نتیجه گرفتید بگید 1404/10/30 | 10:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miuoh مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 32 به این سرعت فقط با تزریق میشه ولی در دراز مدت شیرخشک گین آپ ،من جواب گرفتم ،،،راههای دیگه هم هست مث ... گین آپ جوش نمیزنی ؟
آیدا۲۱ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 273 ممنون راستی یه تاپیک خوندم به خانمی گفته بود ژله خام خوبه ولی منظورشونو متوجه نشدم هر صبح چقد ژله بخ ... خام رو نمیدونم درست کن قبل صبحانه 10 قاشق بخور تونستی هم بیشترعالیه همه زندگیم ❤️دخترم گیسو🫀❤️
شیلا۳۱ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3000 نه فعلا نمیخوام چیزی تزریق کنم اول راها طبیعی برم ببینم اصلا چاقی زیاد بهم میاد یا ن نه طبیعی چاقی زیاد نمیگیری مثلا ۱ سال ژلاتین یا ژله بخور کمی تغییر کنیدوست منم ۴۰۰ تا راه رفت بازم صورت دراز و زشت بود (البته از نظر خودش)آخرسر رفت فیلر زد چربی زد خوب شد
miuoh مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 32 من هرموقع تغذیه ام اوکی باشه و آب و میوه جات زیاد بخورم صورتم شاداب تر و پر تر میشه عالیه سعی میکنم از بیشتر بخورم من در طول روز خیلیبیی کم آب میخورم شاید سه یا چهار ایوان کلش
miuoh مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 32 خام رو نمیدونم درست کن قبل صبحانه 10 قاشق بخور تونستی هم بیشترعالیه مرسییی
miuoh مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 32 شیرخشک هم خیلی خوبه ولی باعث چاقی بدن هم میشه اره دقیقا من نمیخوام بدنم چاق شه فقط صورت
miuoh مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 32 نه طبیعی چاقی زیاد نمیگیری مثلا ۱ سال ژلاتین یا ژله بخور کمی تغییر کنیدوست منم ۴۰۰ تا راه رفت بازم ص ... نمیدونم یکی از فامیلامون تو دوماه بشدت صورتش توپل شده بود چیزیم تزریق نکرد دختره عقده ای ازش پرسیدم چکار کردی گفت هیچی
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 14594 سیب پخته چطوره ؟ میشه طرز آماده کردن شو بگید سیب درسته آبپز کن مثل سیب زمینی که آبپز میکنی ده دقیقه ای پخته ولی من بیشتر از دو هفته نتونستم مقاومت کنم طعمش دوست نداشتم الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
miuoh مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 32 سیب درسته آبپز کن مثل سیب زمینی که آبپز میکنی ده دقیقه ای پخته ولی من بیشتر از دو هفته نتونستم مقاوم ... بعد تو اون دو هفته نتیجه ای گرفتی تغییری داشتی ؟
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 14594 بعد تو اون دو هفته نتیجه ای گرفتی تغییری داشتی ؟ نه دیگه میگم انگار فقط آب زیر پوست میره شفاف و شاداب میشه چاق نمیشهالبته من شیرخشک نیدو هم میخوردمالان توانایی خریدش ندارم الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
miuoh مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 32 نه دیگه میگم انگار فقط آب زیر پوست میره شفاف و شاداب میشه چاق نمیشهالبته من شیرخشک نیدو هم میخوردمال ... آهان خیلیی ممنونم