2777
2789
عنوان

به این فکر کردین

430 بازدید | 20 پست

که فرارمی کنیم از فکر حقایقی که اگه مشغولشون بشیم دوام نمیاریم و نابود میشیم و دیوونه میشیم و نمیتونیم یه زندگی برسیم؟ و اینطوری روزگار رو میگذرونیم تا ببینم چه پیش رومون هست؟ منظورم جزییات زندگی نیست...و دقت کردین که به مرور این رویه باعث بی حس شدن و گریه نکردن میشه راجع به همون حقایقی که کاملا نمیدهیم چی شده و نمیخوایم بدونیم؟ دقت کردین که تا چه حد درد انباشته داریم ؟ و چه روزگار سختی..امیدوارم فهمیده باشید حرفمو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که فرارمی کنیم از فکر حقایقی که اگه مشغولشون بشیم دوام نمیاریم و نابود میشیم و دیوونه میشیم و نمیتونیم یه زندگی برسیم؟

اینو با همه وجودم درک میکنم، من یه چندتا اسناد تاریخی خوندم که تباه کرده همه زندگیمو...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

که فرارمی کنیم از فکر حقایقی که اگه مشغولشون بشیم دوام نمیاریم و نابود میشیم و دیوونه میشیم و نمیتون ...

اگه بریم تحقیق کنیم توی چیزایی که دور و برمون اتفاق افتاد و هر زمانی...و...دیوونه میشیم. الان به جایی رسیدیم شاید یه خط جمله خبری حالمون رو بد کنه اگه بریم توی نخ موضوع..

شاید فقط با فریب دادن خودمون و فرار کردن بشه دوام آورد اما نه برای خودمون برای بچه ها فقط...

خب من خیلی دقت میکنم، ولی هر چی بیشتر دقت میکنم ،بیشتر حرص میخورم.

حرص میخوریم ولی اگه از حقایق و جزییات یک موضوع باخبربشیم،حرص جای خودشو میده به یه درموندگی و شوکی که نابودمون میکنه چون توان هضمش رو نداریم

اگه بریم تحقیق کنیم توی چیزایی که دور و برمون اتفاق افتاد و هر زمانی...و...دیوونه میشیم. الان به جای ...

خیلی بده!! کاملا میفهمم...

ناچارا بهتره کمی فاصله بگیرید و مراقب سلامت روان خودتون باشید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خیلی بده!! کاملا میفهمم...ناچارا بهتره کمی فاصله بگیرید و مراقب سلامت روان خودتون باشید...

بله درسته دارم همین کارو میکنم ناچار وهممون به نظرم داریم اینکار رو میکنیم...پناه بردن به بچه ها و اموراتشونم یه جور فراره..کلا گفتم که عجب روزگاری شده.

بله درسته دارم همین کارو میکنم ناچار وهممون به نظرم داریم اینکار رو میکنیم...پناه بردن به بچه ها و ا ...

انگاری کارما این روزها جلوم ایستاده و پوزخند میزنه بهم!!

اون سالها که اون منابع رو میخوندم با خودم میگفتم چه بازماندگان بی تفاوتی!! چه ذلت پذیر!! مگر قیمت زندگی چقدره و ...

بقولی در نادانی آرامشی هست که هر فریاد رو در خودش بیصدا دفن میکنه!!!

انگاری کارما این روزها جلوم ایستاده و پوزخند میزنه بهم!!اون سالها که اون منابع رو میخوندم با خودم می ...

دقیقا درسته.و چه بسا الان بدتر هم هست اوضاع که ما بی خبریم و همین ظاهر اوضاع هم، گمون نمیکنم تا به حال اتفاق افتاده باشه چنین چیزی!...همیشه شاید آیندگان بهتر میفهمند اصل موضوع رو. مثل اینکه از بین یک اتفاق بیرون میایم و از بیرون نظاره کنیم و قضاوت...بهرحال امیدوارم درست بشه همه چیز و همه زخمهای ناشی از اون در هر کسی

دقیقا درسته.و چه بسا الان بدتر هم هست اوضاع که ما بی خبریم و همین ظاهر اوضاع هم، گمون نمیکنم تا به ح ...

باور کن درک اینها بزرگتر از روح منه و آگاهانه دارم فرار میکنم از خودم ...

چه اسنادی؟

تعلیقم میکنن!!!