2777
2789
عنوان

بعنوان مشاور یه جا رفتم کار کنم

169 بازدید | 9 پست

البته اسمش مشاوره.در واقع مسئول خریدم ولی چون سره کار اصلیم برام بیمه رد میشه حکم مشاور زدن برام.خلاصه منو کلا انداختن تو یه اتاق و رفتن.نه کسی میاد پیشم نه کاری باهام دارن.روزه اولمم هست.کلافه شدم.

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی مبارک باشه عزیزمرشته تون چی بود؟ و اینکه اگر بازرگانی هستید نیاز به تخصص داره؟

عزیزم خودتی .من آقام😅

تخصصی نیست چون مسئول خریدهای قبلی رو قیمتا پول میخوردن منو آوردن اینجا.

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

فیلم ببینید تا حوصلتون سر نره

روزه اولمه راحت نیستم اصلا.یکم زمان میبره یخم آب شه بعدش شروع میکنم خل و چل بازیامو

عزیزم خودتی .من آقام😅تخصصی نیست چون مسئول خریدهای قبلی رو قیمتا پول میخوردن منو آوردن اینجا.

ای وای معذرت ....

الان خب مگه لیسانس یا تخصص خاصی نداری که اونجا مشغولی استخدامت کردن؟

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

ای وای معذرت ....الان خب مگه لیسانس یا تخصص خاصی نداری که اونجا مشغولی استخدامت کردن؟

مدرک که دارم ولی اینجا روی این استخدامم کردن که ادم حلال خوریم