سارا_الف_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 576 عنوان پست پیشتاز چیه🥲 83 بازدید | 10 پست پست پیشتاز همین اداره ی پست انجام میشه یا اداره ی جدا داره؟🥲نمیدونید یه بسته از گیلان به تهران با پست پیشتاز چقدر طول میکشه برسه؟🥲 مثل یک معجزه ای علت ایمان منی،،،همه هان و بله اند اما شما جان منی... 1404/10/30 | 09:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
newface6 عضویت: 1404/10/14 تعداد پست: 187 فکرکنم برای اداره پست باشهبرای من قبلا چند تا بسته از تهران به مازندران آورده بود تقریبا ۳ یا ۴ روزه رسید.البته خودشون هم گفته بودن بین ۳ تا ۷ روز کاری بسته میرسه
سارا_الف_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 576 فکرکنم برای اداره پست باشهبرای من قبلا چند تا بسته از تهران به مازندران آورده بود تقریبا ۳ یا ۴ روزه ... هووووف خیلی زیاده🫠 مثل یک معجزه ای علت ایمان منی،،،همه هان و بله اند اما شما جان منی...
katyi عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 578 از گیلان به تهران اگر قبل 10 صبح تخویل داده شده باشه معمولا 48 ساعته میرسه "گاهی یک لبخند ساده میتواند تمام خستگی جهان را بشوید."
newface6 عضویت: 1404/10/14 تعداد پست: 187 هووووف خیلی زیاده🫠 عه😂انقدر مهمه براتون؟دیگه فکرنکنم کمتر از سه روز بیارنالبته پستهای دیگه بیشتر طول میکشه
سارا_الف_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 576 عه😂 انقدر مهمه براتون؟دیگه فکرنکنم کمتر از سه روز بیارن آررره خیلی مهمهدوس داشتم صبح تحویل میدم نهایتا عصر فردا برسه مثل یک معجزه ای علت ایمان منی،،،همه هان و بله اند اما شما جان منی...
newface6 عضویت: 1404/10/14 تعداد پست: 187 آررره خیلی مهمهدوس داشتم صبح تحویل میدم نهایتا عصر فردا برسه آهااااا، تازه تاپیک قبلیتون رو خوندم😂امیدوارم سالم برسه به دستشون و خراب نشه بسته بندیش خوبه؟ یه وقت نریزه مثلا😬
سارا_الف_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 576 آهااااا، تازه تاپیک قبلیتون رو خوندم😂امیدوارم سالم برسه به دستشون و خراب نشه بسته بندیش خوبه؟ یه وق ... امیدوارم منم🥲من قبلا پست کردم از شهرمون سالم رسیده والا🥲😂ولی خب غذا و خورشت نبوده😂کاش میشد فسنجون بتونم بدممممم مثل یک معجزه ای علت ایمان منی،،،همه هان و بله اند اما شما جان منی...