2777
2789
عنوان

پسرم يك سالم

93 بازدید | 6 پست

سلام خانوما

از دست پسر يك سالم بريدم

كل تايمي كه بيداره داره گريه ميكنه

اگه برم اشپزخونه مياد ميچسبه به پام و غش ميكنه از گريه

هيچ كاري نميذاره بكنم

بشينم پيشش بغلشم كنم باز نق ميزنه

خوابشم افتضاحه

مثلا ظهر بايد از ١١ تا ١٢ تكونش بدم

بعد بذارمش سر جاش ١٢:١٥ بيداره !!!!

دكترم ميگه هيچيش نيست

مليكا هستم🥰

این بچهه منه...همین بود بخدا من کار خونه ک هیچی برای خواب داشتم میمردم از ۲ سالگی خوب شد خوابش کم کم بقیه چیزام حل شد...مثلا دسشویی اگ بیدار بود میرفتم قیامتی میشد تا میخواستم بیام کلا ۱ دقیقه هم طول نمیکشیدا

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

این بچهه منه...همین بود بخدا من کار خونه ک هیچی برای خواب داشتم میمردم از ۲ سالگی خوب شد خوابش کم کم ...

واي خدا يك سال ديگه هم اينجوريه بچم؟ بخدا بريدم

فقط صداي نق نق و گريه تو گوشمه

روزي دو تا مسكن ميخورم

كم كم ميخوام ارامبخش بخورم كه سكته نكنم

مليكا هستم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي خدا يك سال ديگه هم اينجوريه بچم؟ بخدا بريدمفقط صداي نق نق و گريه تو گوشمهروزي دو تا مسكن ميخورمك ...

کاراتو ول کن پیشش باش ۱ سال خونت مهمون نیاد چی میشه شوهرت شبا بگیرتش تو ی خورده ب کارات برس..وقتی خوابه کنارش بخواب ...من میذاشتم پایین بیدار میشد همین ک رو پام بود میخوابیدم یا نشسته یا دراز کشیده فقط میخوابیدم....بیدار میشد پاهام سفت میشد😱

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

کاراتو ول کن پیشش باش ۱ سال خونت مهمون نیاد چی میشه شوهرت شبا بگیرتش تو ی خورده ب کارات برس..وقتی خو ...

والا انقدر توي اين يك سال مهمون داري كردم

البته الان با خانواده شوهرم قطع رابطه ام راحتم

ولي يه دختر پنج ساله حساس دارم

اونم رسيدگي ميخواد

بخدا از ٨ صبح بيدار شده

نميذاره صبحانه خودشو اماده كنم بدم بخوره!!!

خودم كه ضعف كردم

مليكا هستم🥰
والا انقدر توي اين يك سال مهمون داري كردمالبته الان با خانواده شوهرم قطع رابطه ام راحتمولي يه دختر پ ...

عزیزم واقعا ۲ داری سخته..من یکی داشتم...اصلا مهمون نیاوردم گفتم نمیتونم باشه بچم بزرگتر شد....خدا بهت سلامتی و قوت بده عزیزم

عزیزم واقعا ۲ داری سخته..من یکی داشتم...اصلا مهمون نیاوردم گفتم نمیتونم باشه بچم بزرگتر شد....خدا به ...

ممنون عزيزم

خدا بچه هاتون رو حفظ كنه الهي

مليكا هستم🥰