2777
2789
عنوان

مامانم

128 بازدید | 8 پست

از مدرسه برگشتیم میگم علت این بیانگیزگی من افسردگیمه برم یه مشاور میگه نه نکن تو مخ ات گفتم بابا من پیش مشاوران قبلی هم رفتم همینو گقتن نه اونا مال پوله خودش هی میگفت نه به درد نمیخوره چند تا عوض کردیم تا مطمئن بشه اما میگه نه تو خود خواهی نمیگذاره برم مشاوره تو فلانی تو عین مامانبزرگت کینه ای هستی

فعلا بااین نمرات برای نگه داشتن گوشیم باید تلاش کنم گفتن گوشیت رو میشکونیم

بابام تحدید کرده میگه خوابشم دیده

بااین قیمتا و حقوق کم بابامم نمیتونیم باز گوشی بگیریم آرزوش میمونه دلم چکار کنم که فعلا نشکونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلاشت روبکن دخترم اونا هم گوشیت نمیشکنن تهدید میکنن بخونی منم به پسرم میگم درس نخونی موتورت میفروشم ولی هیچ وقت نمیفروشم بایه عشقی براش خریدم دلم نمیاد اونام تهدید میکنن بخونی

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
تلاشت روبکن دخترم اونا هم گوشیت نمیشکنن تهدید میکنن بخونی منم به پسرم میگم درس نخونی موتورت میفروشم ...

ولی بابام انجام میده یکی دو باری مدم رو شکونده

تلوزیون رو هم میخواست بشکونه مامانم نگذاشت گفت خاک تو سرت تو این گرونی میخوای چکار کنی؟

ولی بابام انجام میده یکی دو باری مدم رو شکوندهتلوزیون رو هم میخواست بشکونه مامانم نگذاشت گفت خاک تو ...

عزیزوم یه ازمایش بده شاید کم خونی یا کمبود ویتامین داری

ارع کمبود ویتامین دی و آهن دارم

یکی از دلایل بی حالی وبی انگیزگی همین هست برو دکتر دارو بگیر عزیزم انشالله درست میشی من خودم کم خونی دارم امپول که نزنم حتی توان راه رفتن ندارم

یکی از دلایل بی حالی وبی انگیزگی همین هست برو دکتر دارو بگیر عزیزم انشالله درست میشی من خودم کم خونی ...

من والا دکترم نمیتونم زیاد برم

خودم هرروز قرص آهن میخورم