2777
2789
عنوان

بخونید یکی ج بده

166 بازدید | 13 پست

بچه ها ی پسری هس ک هم محلیه مغاره داره من واقعا دوسش دارم ارتباط ک برقرار شد تو مرحله اشنایی قط شد چون بمن گف دنبال لذته فقط فهمید قصدم جدیه گف در حد سلام علیک باشیم منم گفتم اوکی دیگ ن مزاحم شدم ن چیزی هروقت مبینمش اوایل این حرفش میخندید حالا خندرو قط کرده منم ۳ ماهی بود نگاش نمیکردم دیروز بش خندیدم اون فقط نگا کرد بعدش ک داشتم برمیگشتم دیدم مغازشو بسته هیچوقت اون ساعت نمیبست واقعا یجوریم نظرنون چیه توهین نکنید لطفا

کار براش پیش اومده😐چه فکرایی میکنید بخداا،

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم یه درصدم فکر نکن به خاطر خنده شما مغازه رو بسته ، پسری که رک میاد میگه دنبال لذته وقیح تر از اونیه که یه نگاه و خنده روش اثر بذاره شما هم وقتتو پای این آدم نذار که تهش جز رسوایی و آبروریزی چیزی نیست

بکش از این داستان بیرون

دوست معمولی چیه اخه مد شده جرا توهین ب شخصیت خودتون میکنید دوست معمولی باشیم ینی اب نمک هم باشیم

اونم گفته دیگه دنبال لذت و خوش گذرونیه چرا هی بهش میخندی و سبک بازی در میاری