نارسیسیا مدیر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1185 عنوان چطوره ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 37 پست درحال حاضر هوای شهرتون چطوره؟😊 1397/02/22 | 19:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارسیسیا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1185 دیشب بارون شدید شده بود امروزم هوا گرفتس من دوس دارم این هوارو سرد نیست درو پنجره بازه موقع خ ... اینجا خیلی باد بدجوری میاد اما بارونش عالیه😊
ادیب۲۳ عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 319 من یزدم داره طوفان میاد با بارون و رعد و برق😀 اونجا چطور منم یزدمولی خود یزد نداره بارون میاد خیای بارون خشی بود😉
نارسیسیا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1185 منم یزدمولی خود یزد ن داره بارون میاد خیای بارون خشی بود😉 اینجا هم بارونش خشه😀
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 کدوم شهرین شیراز کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ادیب۲۳ عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 319 اینجا هم بارونش خشه😀 خداروشکر باز چاربار بارون اومد ان شاالله بازم بیاد
نارسیسیا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1185 خداروشکر باز چاربار بارون اومد ان شاالله بازم بیاد ان شالله
papali عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 1907 نه زیاد خانمی هرازگاهی درد دارم دیشب باز کلی خونریزی داشتم :( گفتن باید استراحت مطلق کنی، از تمام ... آخی انش الله زودتر خوب بشی (تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین