2789
یبار بهش گفتم یکی افتاده دنبالم ولی اینو میترسم بگم یک اتفاق بدی بیفته واسش

بهش گفتی کسی دنبالت افتاده، واکنشش چی بود؟

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول فک کرد شوخی میکنم

بعد چند وقت تنها نمیزاشت برم یا خودش میبرد یا میرفت دنبال ابجیم و مامانم دیروزم نمیزاشت برم چون کسی نبود باهام بیاد ولی مجبور بودم

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

بعد ی چند بار یاسرار داشت که تو برو من پشت سرت با فاصله میام یام عکسو بفرست برام منم ترسیدم نرفتم

اول فک کرد شوخی میکنمبعد چند وقت تنها نمیزاشت برم یا خودش میبرد یا میرفت دنبال ابجیم و مامانم دیروزم ...

پس اون بنده خدا هم حساس شده

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

بعد ی چند بار یاسرار داشت که تو برو من پشت سرت با فاصله میام یام عکسو بفرست برام منم ترسیدم نرفتم

سعی کن بفهمی نقشه ای چیزی داره یا نه یوقت درگیری اینا نشه براش شر شه، اگه آروم قراره برخورد کنه، به حرفش گوش کن بنظرم

سعی کن بفهمی نقشه ای چیزی داره یا نه یوقت درگیری اینا نشه براش شر شه، اگه آروم قراره برخورد کنه، به ...

پسره از سمت کسی میاد چون تا من و خواهرمو میبینه سریع گوشیشو برمیداره تماس میگیره

و ما دعوای فامیلی داشتیم مطمئنم از سمت اونان

پس اون بنده خدا هم حساس شده

به نظرت باخودش چی فک میکنه درمورد من

اینکه زمین خوردم یا موتور زد

وقتی موتور زد بهم میگ هواستو جمع کن الان بود داغون بشی عزیزم

پسره از سمت کسی میاد چون تا من و خواهرمو میبینه سریع گوشیشو برمیداره تماس میگیرهو ما دعوای فامیلی دا ...

یعنی فامیل واسه دشمنی با شما، این پسره رو فرستادن؟

به نظرت باخودش چی فک میکنه درمورد مناینکه زمین خوردم یا موتور زدوقتی موتور زد بهم میگ هواستو جمع کن ...

اگه بهت اعتماد داشته باشه که حرفت باور داره و میدونه اون پسر فقط مزاحمه، توصیه اش راجع به زمین خوردنت هم نشون از دوست داشتنت هست

یعنی فامیل واسه دشمنی با شما، این پسره رو فرستادن؟

اره فک میکنم چون دقیقا از وقتی دعوا کردیم اینم پیداش شد

اخه دنبال ابجیمم میفته

بعد ادمی که دنبال بیفته یکبار دوباره نه که بارها بعد چند بارم فحش بشنوه حرف بد تو خیابون ادم نرمال و عادی دیگ نمیاد

اگه بهت اعتماد داشته باشه که حرفت باور داره و میدونه اون پسر فقط مزاحمه، توصیه اش راجع به زمین خوردن ...

پسره چی فک میکنه به نظرت

اخه خیلی نگران اومد تو بانک و دوباره تماس گرفت با یکی

پسره چی فک میکنه به نظرتاخه خیلی نگران اومد تو بانک و دوباره تماس گرفت با یکی

نمیدونم واقعا، میخوای اگه باز افتاد دنبالت اونجا که میگی با پررویی حرف میزنه ازش بپرس از طرف فلان فامیل اومده یا نه، اگه آره که بنظرم با حرفات باید خفتش بدی که بره کلا، یا اصلا ببینی دردش چیه که دنبال جفتتون میفته

[QUOTE=407540503]نمیدونم واقعا، میخوای اگه باز افتاد دنبالت اونجا که میگی با پررویی حرف میزنه ازش بپرس از طرف فلان فا ...[/QUOTE

خداکنه دیگ بره گمشه

چون معلوم بود ترسیده ولی اگ اتفاق افتاد همین کارو میکنم