2789

من قبل از اونجا که گفتی شوهرم، فکر کردم مجردی. پس برا چی دنبالت راه میفته؟ آشناست ؟

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

قوی باش بترسی بدتر میکنه

من جواب همه رو میدم فقط نمیدونم چرا این از رو نمیره اروم و مرموزانه زیر گوشم پچ پچ میکنه

من اصلا زیر حرف زور و زورگویی نرفتم همین چند روز پیش داشتم خرید میکردم اقا گفت میوه هارو برندار گفتم اگ برندارم چجوری بریزم تو پلاستیک شروع کردم بهش حرف گفتن ولی فحش نهه

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل از اونجا که گفتی شوهرم، فکر کردم مجردی. پس برا چی دنبالت راه میفته؟ آشناست ؟

نمیدونم

بهم میگه میدونم شوهر داری

جالبه به خانوادشم نشون داده اونام بر میگیردن نگا میکنن به چند تا ادم سپرده هم میبینن منو زنگ میزنن بهش تابیاد

من کار ندارم یکسری افتاد دنبالم انقدر راه رفتم تا خسته شد تو فاصله دور کارندارم اینکه میاد نزدیک در گوشم این حالمو بد میکنه یکی ببینه درمورد من چی فک میکنه بااینکه سنم کمه ولی بخدا همه تو فامیل قبولم دارم نمیخوام خراب شه

نمیدونمبهم میگه میدونم شوهر داریجالبه به خانوادشم نشون داده اونام بر میگیردن نگا میکنن به چند تا ادم ...

اصلا ایناش و فامیل به کنار، یوقت شوهرت یا اقوام شوهرت میبینن و بد برداشت میکنن، حالا بیا و درستش کن. عجب ادم سیریشیه

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

اسم و فامیلش و شماره پلاک ماشینشو بدم به پلیس کاریم میکنه؟

اصلا ایناش و فامیل به کنار، یوقت شوهرت یا اقوام شوهرت میبینن و بد برداشت میکنن، حالا بیا و درستش کن. ...

میگم دیگ اونم ادمای الان

از دیروز کلی گریه کردم

میترسیدیم به بابام بگیم دیروز گف ازش عکس بگیر منم گرفتم شناختش اگ نمیگرفتیمش میرفت داغونش میگرد

اسم و فامیلش و شماره پلاک ماشینشو بدم به پلیس کاریم میکنه؟

فکر نکنم خطری برات داشته باشه مگر اینکه بعدش یوقت بخواد تلافی کنه، نمیدونم

اصلا ایناش و فامیل به کنار، یوقت شوهرت یا اقوام شوهرت میبینن و بد برداشت میکنن، حالا بیا و درستش کن. ...

بهم میگ چرا مثل قبلا دعوام نمیکنی فحشم نمیدی با کیف بهم نمیزنی

وقتی خوردم زمین حس میکردم تو ابم نه صدا نه تصویر هیچی نمیفهمیدم گوشیم تو جیبم ده بار زنگ خورده بود نشنیده بودم

فکر نکنم خطری برات داشته باشه مگر اینکه بعدش یوقت بخواد تلافی کنه، نمیدونم

خطر که عرضه نداره اینکه میفته دنبالم بدم میاد

میگم دیگ اونم ادمای الاناز دیروز کلی گریه کردممیترسیدیم به بابام بگیم دیروز گف ازش عکس بگیر منم گرفت ...

میتونی به همسرت بگی؟ اگه ادم بدبینی نیست

بهم میگ چرا مثل قبلا دعوام نمیکنی فحشم نمیدی با کیف بهم نمیزنی وقتی خوردم زمین حس میکردم تو ابم نه ص ...

اخی چقد بد

میتونی به همسرت بگی؟ اگه ادم بدبینی نیست

گفتم بهش افتادم ولی نگفتم چرا

نه که بدبین باشه ها ادمیزاده یک وقت میبینی یک چی میگه به بابام گفتم

گفتم بهش افتادم ولی نگفتم چرانه که بدبین باشه ها ادمیزاده یک وقت میبینی یک چی میگه به بابام گفتم

اره میدونم ولی گفتم اینجوری دیگه خیالت راحت میشه که یوقت شوهرت یا خانوادش اگه دیدن این دنبالت افتاده و خواستن به شوهرت بگن، دیگه همسرت خبر داره و فکر بد نمیکنه یا شایدم یکاری کنه دیگه دنبالت نیفته

اره میدونم ولی گفتم اینجوری دیگه خیالت راحت میشه که یوقت شوهرت یا خانوادش اگه دیدن این دنبالت افتاده ...

یبار بهش گفتم یکی افتاده دنبالم

ولی اینو میترسم بگم یک اتفاق بدی بیفته واسش