2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

در قران امده خودکشی گناه .حالا به هر دلیلی

این که خودگشی گناهه، ظاهرا یه امر پذیرفته سده تو همهی ادیانه، ولی این موضوع دقیقا کجای قران اومده؟

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم

خدا رو شاهد میگیرم، مشکلاتی که من تو زندگیم داشتم رو اگه برات بگم، خودت میومدی میزدی منو میکشتی که بیشتر از این درد و رنج نکشم😂، ولی به خدا توکل کردم و ازش کمک خواستم، تقریبا تونستم یا حلشون کنم یا طرز کنار اومدن باهاشون رو یاد بگیرم

الحمدلله الان بقدری آسوده خیال شدم که اصلا باورم نمیشه

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم

هر چقدم باهات بد باشن مطمعن باش خوبتو میخوان و دوستدارن

اون که صد درصد ولی اخه ادم گاهی مشکلاتی داره که حتی به خانوادشم نمیتونه بگه و از فشاره غصه به مرگ فکر میکنه

خدا رو شاهد میگیرم، مشکلاتی که من تو زندگیم داشتم رو اگه برات بگم، خودت میومدی میزدی منو میکشتی که ب ...

برا منم دعا کن

دعا کن بتونم با اون چیزی که داره اذیتم میکنه کنار بیام

این که خودگشی گناهه، ظاهرا یه امر پذیرفته سده تو همهی ادیانه، ولی این موضوع دقیقا کجای قران اومده؟

سوره نسا ایه فکر کنم ۲۹ و ۳۶ دقیق ایه اش نمیدونم و خودکشی نکنید و بدانید که خداوند نسبت به شما مهربان است گوگل سرج کن چند جا گفته

اون که صد درصد ولی اخه ادم گاهی مشکلاتی داره که حتی به خانوادشم نمیتونه بگه و از فشاره غصه به مرگ فک ...

ب عزایزات فک کن اون لحظه

فکر کردن بهش تا عملی کردنش هم خیلی فرق داره پناه برخدا کار هرکسی نیست هرکسیم کرده اکثرا پشیمون شده ولی گاهی راهی براشون دیگه نیست

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز