2821
2789
عنوان

اخرین خبر

486 بازدید | 5 پست

معاون علمی رئیسجمهور: اینترنت کشور تا آخر هفته به وضعیت عادی باز میگردد

🔹شبکه اینترنت کشور بهتدریج در حال بازگشت به وضعیت عادی است و محدودیتهای موجود بهزودی مرتفع خواهد شد.

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

🔘 *سکوهای خارجی فعلا باز نمیشوند*

رئیسکمیسیون تحول دیجیتال نظام صنفی رایانهای:

▫️با توجه به شرایط فعلی، فعلاً فضایی برای اتصال مجدد پلتفرمهای خارجی وجود ندارد.

▫️مباحثی که پیشتر توسط وزیر ارتباطات درباره رفع فی.لتر مطرح شده بود، به دلیل شرایط جدید به تعویق افتاده و اکنون «زمان مناسبی برای این گفتوگوها نیست».

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🚨جدیدترین خبرهای اینترنت :

🔻افشین معاون علمی رئیسجمهور ؛ اینترنت کشور به تدریج در حال بازگشت به وضعیت عادی است و اینترنت کشور تا آخر هفته به وضعیت عادی باز می گردد

🔻گوگل به طور همگانی در دسترس قرار گرفت

🔻در پیامرسان های روبیکا ایتا سروش بله قابلیت چت شخصی به طور کامل برای کاربران برقرار شده

🔻رئیس اتحادیه کسب و کار های مجازی : در قطعی اخیر اینترنت، کسب وکارهای مجازی تقریبا روزانه سه هزارو ۸۰۰ میلیارد تومان دچار خسارت شده

✅️ اگه شما هم موافق باز شدن اینترنت در اسرع وقت هستید ری اکشن 👍 بزارید تا اهمیت باز شدن اینترنت برای شما کاربران در دید مسئولین مربوطه قرار بگیرد

❗️اینجا اخبار مُهم رو زودتر ببین!👇

@akhbaremohem_ir

2824
2823
2791
2779
2792