2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از این یکیا

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
جازیادندارم میخام تاشوبخرم ولی زیاددرموردش نمیدونم چجوری نصب میشه دردسرداره یانه

تاشو خریدی خیلی حواست باشه. مامانم داره دوبار خوبه خود افتاده پایین.فکر کن اگه رو کسی میوفتاد چی میشد

خداوندا قرارم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم باش
جازیادندارم میخام تاشوبخرم ولی زیاددرموردش نمیدونم چجوری نصب میشه دردسرداره یانه

شوهر منم نمیاد تو اتاق بخوابه میگه خفه میشم انگار, منم میگم یه کاناپه تخت خواب شو بگیرم بذارم تو هال, قیمتشون چه حدودیه 

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

واسه نصبش که خودشون میان نصب میکنن هیچ دردسری واسه نصبش نیست ولی خطرناکه 

خداوندا قرارم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم باش

میگن ب درد نمیخوره چون تو واسه استفاده روزانه میخای دیگه هی هروز جم کنی بخای کاراییشو از دس میده خراب میشه البته نمیدونم راست میگن یا ن

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  

هر چیزی بدو خوب داره . ولی من خودم تخت تکنفره کم جا از دکوچید خرید کردم و خیلی راضیم . خالم از یه شرکت دیگه خرید کرده بود جک تختش خراب شد . ولی خدایی دکوچید خوب بود 

تاشو خریدی خیلی حواست باشه. مامانم داره دوبار خوبه خود افتاده پایین.فکر کن اگه رو کسی میوفتاد چی میش ...

فکر کن مادر شوهر مادرت میخوابید بعد اون موقع میوقتاد پایین🤣🤣🤣