2777
2789
عنوان

نظر شما چیه 🥺

192 بازدید | 6 پست

من یه فامیلی دارم که چند سال پیش عاشق پسر عمش شد تقریبا از شانزده سالگی اینجوریا نامزدی کردن

این فامیل ما هم خیلی این پسرو دوست داشت چون بلاخره اولین شخصی بود که وارد زندگیش شد هفت سال نامزد بودن تا دوتاشون کارشون کردن فامیل ما دانشگاه شو رفت پسره هم رفت دنبال کار هاش

خلاصه دوتاشون موفق بودن ولی خوب فامیلمون داشت بهش شک میکرد چون. یه دختر اومده بود وسط رابطشون بعد از هفت سال رابطشون تموم کردن الآنم پنج سال از تموم شدن رابطشون میگذره ولی دوتاشون ازدواج نکردن 🥺نظر شما چیه ؟

خیانت درد فراموش نشدنیه.... نظری ندارم.... شاید آدم مناسب خودشون رو پیدا نکردن

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا تو رابطشون دخالت کردن پس چرا دوتاشون بعد این همه سال ازدواج نکردن

چون ضربه ایی که خوردن سخت بوده... دیگه کمتر میتونند به آدم ها اعتماد کنند... مار گزیده از ریسمان سیاه وسفید میترسه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱