2777
2789
عنوان

زندگی بعد بچه

1133 بازدید | 20 پست

من قبلش هم با شوهرم خیلییییی مشکل داشتم و خدا ناخواسته یه دختر بهم داد خدارو شکر میکنم براش ولی شوهرم خیلی اذیتم میکنه کار نداره هار از گاهی اسنپ میره بیشتر خونه خوابه اگه بگم یه کفش میخوام قیل و قال راه میندازه تو بچه داری هیچچجچچچج کمکی نمیکنه کتکم میزنه چکار کنم کارد به استخوانم رسیده یه پولی تو بانک داره سود میگیره مستاجر نیستیم خودم پدرم فتح شده و یه مادر دیر دارم هیچ پول ندارم که بخوام جدا شم تورو خدا اگه راهی دارین بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ۱۳۰ کیلو وزن جوری دنبالم میکنه کتکم میزنه هیچ کس ندارم نه برادر نه پدر نه عمو اخه چیکار کنم

الهی بگردم

آن شب فکر میکردم میمیرم و دیگر نمیتوانم در دنیا دوام بیاورم.اما شب های زیادی گذشت و هنوز زنده ام🙂

بنظرم در اوج بی شرایطی هم جدا شو.عزتی کهدر هیچ هست در کم نیست.جدا بشی سختی میکشی جدا نشی هم سختی میک ...

در اوج بی شرایطی چطور جدا شه دقیقا؟؟؟ خونه داره؟ زندگی داره؟ از فردای روز جدایی کجا بره؟ توان مالی داره؟ بچه رو بسپاره دست کی؟

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹