2777
2789
عنوان

درد قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 22 پست
چند وقت دقیقا چه مدته چند روزه چند ساعته چند ماهه؟دقیقا میشه بگی کجاش درد میکنه مثلا دقیقا انگشت بذا ...

ببین چند ماهه درگیرم ولی اواخر بیشتر شده

کلی درد می گیره

ولی هر بار یه نقطه بیشتر حس می شه

مثلا امشب پشت کتف و قفسه سینه ام هست

منم مثل تو بودم قلبم درد میکرد با اینکه سنم کمه ولی همش از عصاب بود حتی دکتر هم رفتم گفت زیر ۳۵سال م ...

عزیزم بیشتر مراقب باش 🫂

منم حالا می رم دکتر ببینم چی می شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعاً بی تأثیر نیستمن هر وقت حالم بده کل بدنم درد می گیره و حس می کنم الآنه که سکته کنم 😂سعی کن خود ...

فضای پرتنش من رو پیدا می کنه خواهر اونو چه کار کنم؟ 😂

پس حتما برو دکتر قلب یا برو درمانگا ب دکتر عمومی بگو اگ نیاز ببینه میگ بری دکتر قلب اونوقت برو و هزی ...

چشم اگر وقت کنم

یعنی فکر کن پس فردا جدی سکته کنم می گن چرا اینطور شد؟ چون وقت نداشت یه توک پا بره دکتر 😑😂

ببین چند ماهه درگیرم ولی اواخر بیشتر شدهکلی درد می گیرهولی هر بار یه نقطه بیشتر حس می شهمثلا امشب پش ...

میتونه قلب باشه به احتمال زیاد درد قلب گنگه و پخش نمیشه دقیق گفت اینجام

اگر ورم و دست و پا گاهی دوبینی یا سرگیجه داشتی یا بیحسی دست و نتونی تکون بدی حرکتن محدود شه بدون مکث آژانس بگیری برو بیمارستان اورژانس حتی اگه یکیشو داشتی

اگرم میذاری فردا حتما برو تنبلی نکن اولین نوبت دکتر متخصص قلب هر کی بود دنبال نوبت بهترین دکتر حیرون نمون

مشکل قلبیه ولی نمیگم سکته عه اونارم اضافه گفتم خودت بدونی کلی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
میتونه قلب باشه به احتمال زیاد درد قلب گنگه و پخش نمیشه دقیق گفت اینجام اگر ورم و دست و پا گاهی دوبی ...

پس با این اوصاف گاوم زاییده

مرسی که برام توضیح دادی چشم حتما نوبت می گیرم زودتر می رم دکتر