2777
2789
عنوان

کار کردن

90 بازدید | 8 پست

خیلی دنبال کار میگردم اما نمیدونم چرا نمیشه. میخوام الان آدمینی کنم اونم پیدا نمیشه مدرک میخوان قبلا شاغل بودم الان شرایط کار تو محیط بیرونو ندارم به شوهرم مثلا میگم یکم پول بده نمیده هیچی و حتی هوس چیزی رو میکنم نمیخره مجبورم برم سرکار اما ترجیح آدمینی هست چطوری پیدا کنم که دروغ نباشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر میتونی به چرخ بخر کارای خیاطی خیلی زیاده من خودم اول یه چرخ خریدم بعد کم کم سر دوز خریدم بعدشم کار کردم اتو خریدم الآنم برای تولیدی کار میکنم دستم تو جیب خودمه اولش سختی داره بعدش درست میشه

عزیزم اگر میتونی به چرخ بخر کارای خیاطی خیلی زیاده من خودم اول یه چرخ خریدم بعد کم کم سر دوز خریدم ...

پولی نمیده که چرخ بخرم. رای این میخوام با گوشی کار کنم راحت تر باشه و اینم متوجه نشه

وای منم خیلی دنبال کارماصلا پیدا نمیشهپیدا هم که میشه، کارفرما ادم درستی نیست...

خسته شدم به خدا. الکی درس خوندم فوق لیسانسم گرفتم. کار میکردم بخاطر بچم اومدم بیرون. شوهرم خیلی اذیتم میکنه و یه ریال پول هم نمیده مثل گداها شدم هی میگم میشه 100 تومن برام بفرستی اونم نمیده 😔😭 حالم واقعا بده