2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از کجا میشه دید؟

من یه کانال تو تلگرام بود میذاشت میدیدم الان دسترسی ندارم

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

درباره ی من چه نظری دارید دوست دارم بدونم 😔🤣

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم🤣

اسمم رهاست 🤣😔

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

عه😂😂 خودت رک و پوست کنده بگو از اولش با نقشه اومدی داوود طفلکی رو سرویس کردی یا چی

وای هنوز وحشی رو ندیدم ولی از من هر کاری بر میاد حقیقتا😔🤣🤣

کلا ندیدی یا این قسمتشو؟ اره واقعا من خیلی بهت مشکوکم

نه کلا ندیدم کنکوریم

قربانت 😂😔💔

2823
2791
2779
2792