بچه ها من خودم بدون هیچ اطلاعات قبلی ای رفتم این لیزرو انجام دادم و تا همین امروز که یک سال میگذره هنوز اسم دستگاهشم نمیدونم. انگار اونجا هول شدم ولی خواستم تجربمو با شما به اشتراک بذارم اگه سوالی هم داشتید بپرسید که شما مثل من کورکورانه کاری انجام ندید.
من پارسال انجام دادم ۵ تومن هزینه لیزر شد ۳ تومن هزینه داروهاش. الان قطعا گرون تره.
قبلش بی حسی به صورتم زدن، ۲۰ دقیقه بعد رفتم داخل با یه دستگاهی به صورت نقطه به نقطه کک و مک هارو دونه دونه سوزوندن.
بعدش یه پماد ترکیبی بهم دادن که گفتا دائما باید رو صورتم باشه تا یکی دو هفته و اصلا پاک نکنم.
دو سه روز اول کل صورتم قرمز و ملتهب بود و ورم داشت ولی کم کم ورمش خوابید. بعدش جای خود نقطه های لیزر شده قرمز خیلی تیره شده بود و واقعا وضعیت ترسناکی داشت صورتم.
حدودا سه چهار هفته طول کشید این قرمزی ها کامل از بین بره و تو این مدت من هزار بار مردم و زنده شدم که نکنه نره نکنه اشتباه کردم این چه کاری بود با صورتم کردم.
ولی کم کم حالت پوسته پوسته شد و ریخت خودش.
اون مدتی که دائم پماد روی صورتم بود ماسک میزدم بیرون میرفتم. کسی هم میدید فکر میکرد آبله مرغون گرفتم ازم فاصله میگرفت😂
تا چندین ماه بعدش به شدت باید مواظب پوستتون باشید چون پوست خیلی نازک و حساس شده و آفتاب خیلی آسیب میزنه. بدون ضد آفتاب و ماسک و کلاه اصلا نباید بیرون برید.
من حدودا کک و مک هام ۶۰-۷۰درصد کمرنگ تر شده بودن. اگه یکی دو جلسه دیگه هم میرفتم کامل از بین میرفت که دیگه وقتش رو نداشتم. شاید این تابستون دوباره برم انجام بدم.
من میشه گفت تقریبا خوب مراقبت کردم توی این یک سال و حدودا ۱۰-۲۰ درصد کک و مکام برگشته ولی خب صورتم نسبت به قبلا اوضاعش خیلییی خیلییی بهتره و پشیمون نیستم که انجام دادم.
فقط باید قبلش بیشتر تحقیق میکردم که یک ماه انقدر خودم رو نمیترسوندم.
الانم خیلی مراقبت میکنم و همیشه ضد افتاب و ماسک میزنم وقتی قراره توی افتاب باشم.
در کل راضی بودم و اگه وقت کنم دوباره اونجوری مراقبت کنم و لازم نباشه بیرون برم، دوباره انجام میدم که بهتر بشه. (البته اگه خیلی گرون نشده باشه😁)