2777
2789
عنوان

زندگی من بدبخت

213 بازدید | 23 پست

میشه بیاین کمکم کنید بگید باید چیکار بکنم ک اینقد حساس نباشم تو یه رابطه هستم ک بخاطر تجربيات تلخ قبلیم همش ب طرفم شک دارم همش قضاوتش میکنم همش بهش بدبینم توقع دارم بهم زنگ بزنه و باهام تماس بگیره مثلا اگ صبح بهم زنگ بزنه و صحبتمون ناتموم بمونه و کار پیش بیاد و بره من همش منتظر زنگ اونم

اونم اصلا براش مهم نیست وجود من

من هم برام اهمیت نداره ک اون براش مهم نیست ترو خدا بگید چطوری خودمو از این لجنزار بکشم بیرون ترو خدا بگید چرا خودم برای خودم ارزش قائل نیستم چیکار کنم خوب بشم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اصن راه اسونی نداره باید کلی روانشناس بری رو خودت کار کنی

ولی چیزایی ک از دست خودت برمیاد اینه سرتو گرم کنی روزاتو با کار پر کنی خودتو بیکار نزاری. هروقت حس کردی اینجور افکاری میاد سراغت نفس عمیق بکش بشین ب خودت بگو اون سرکاره حتما سرش خلوت شه میاد حرف میزنیم خودتو قانع کن ک اینا تو ذهن خودت داره بزرگ میشه

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
اصن راه اسونی نداره باید کلی روانشناس بری رو خودت کار کنیولی چیزایی ک از دست خودت برمیاد اینه سرتو گ ...

راستشو بگم فقط گریه آرومم میکنه

اینقد گریه کردم زیر چشام سیاه شده بخدا دیگ نمیتونم