2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

119 بازدید | 6 پست

من همیشه ته ذهنم هی میگم دوسدارم خونم بره اهواز خوشم میاد بعد دیشب خواب دیدم تو عروسی اشنا شدم یعنی دیدمش خوشم ازش اومد پسره دقیقا تایپم بود بعد من نگا ماشینش کردم ۴۰۵نوک مدادی بود با این تفاوت که من پارس سفید دوسدارم 🤣

بعد پلاکشو دیدم ۱۴بود صبح که بیدار شدم گفتم یادم نره یادداشتش کردم تو نوت گوشیم الان زدم گوگل پلاک مال اهواز بوده بعد من اصلا پلاکای ماشینو بلد نیستم 😂

قدرت کائناته

و ناگهان نوبت تو می شود و خداوند با دستانی پر از نور تمام نبودن ها را جبران می کند.بمان در ایمان ،حتی وقتی چیزی نمی بینی 📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم برای چندین سال خیلی بی دلیل راجب آسانسور یه ساختمان پزشکان داخل شهرمون خواب میدیدم که استوانه ای و شیشه ای و ترسناکه

تو عمرم پامو تو اون ساختمون نذاشتم تا همین یه ماه پیش که یه کاری پیش اومد و رفتم اونجا و وقتی دیدم آسانسورش شیشه ای و گرده پشمام همون جا موند خودم برگشتم خونه

🙈🙊🙉

منم برای چندین سال خیلی بی دلیل راجب آسانسور یه ساختمان پزشکان داخل شهرمون خواب میدیدم که استوانه ای ...

پرامممم

منم اصا فامیل اهوازی نداریم

فقط یه دوست دارم ازدواج کرده اونجا