2777
2789
عنوان

آیفون

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 100 پست
اخه میبینی طرف دندوناش داغونیا پوستش یا موهاش ولی ایفون داره مثل کسی که خونه نداشته باشه ولی ماشین د ...

اینو منم دیدم طرف خونه داغون مستاجره شوهرشم تو اسنپ کار میکنه اما زن ایفون داره اینطور آدما خودشون دست مایع مسخره میکنن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بازم بنظرم به کسی ربطی نداره ایرانیا باید تو هر چیزی دخالت و فضولی کنن 👩🏻🦯

دیگه مشخصه دیگه چرا اینکارو میکنه واقعا معادلات پیچبده ای نداره حالا شما هی جملات زرد روانشناسی به کار ببر🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سختش نکن شوخی کرد

قصد توهین ندارم

چون اصلا برام مهم نیست

واقعا آیفون از نظر خود من به شخصه چیز جالبی نیست و نون برندشو میخوره

ولی میگم کاش انقدر نسبت به بعضی چیزا موضع نداشته باشیم

اصلا گیریم طرف قسطی رفته باشه خریده باشه

اشکالش چیه؟

نباید سلیقه و تلاش دیگران برای به دست آوردن خواسته هاشون رو زیر سوال ببریم

آخه همیشه برام سؤال بود آپشن خاصی داره نسبت به سامسونگ؟به غیر از کیفیت دوربینش

نه خیلی از اپشن هاشم تو ایران قابل استفاده نیست اما خب گوشی برند هست دیگه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اینو منم دیدم طرف خونه داغون مستاجره شوهرشم تو اسنپ کار میکنه اما زن ایفون داره اینطور آدما خودشون د ...

چی بگم والا الان میان قورتمون میدن که شما چیکار دارید

والا بلا ما کار نداریم اونا کارمون دارن انقدر چصی میان 😂

دیگه مشخصه دیگه چرا اینکارو میکنه واقعا معادلات پیچبده ای نداره حالا شما هی جملات زرد روانشناسی به ک ...

والا روانشناسی زرد نیست

شاید بخاطر کارش مجبوره یا ...

ادما مجبور نیستن به بقیه جواب پس بدن

و لزومی نداره راجع به هرچیزی که مربوط به ما نیست دخالت کنیم !

.

اکثر اونایی که دارن بهش نیاز نداشتن ولی با قرض و وام خریدن فکرمیکنن شاخ غول رو شکستن و الان چون آیفو ...

دقیقا عین خاله و دختر خاله من که چون خودشون آیفون دارن دچار خودبرتربینی شدن

با قسط خالم۱۳ و یه اپل واچ و دختر خالم ۱۳ پرو خرید به منم میگفتن یدونه دوازده پرو دست دو تمیز بود باید تو اونو بخری ما حرف میزنیم چک میدین. به بابام میگفتن تو یدونه دختر داری یعنی چی که برایش آیفون نمیخری ما حرف میزنیم چک بده بخر درحالی که همه جا این کارو میکنن و حرف زدن اصلا نیاز نیست قرارم باشه با چک و قسط بخرم مدلهای جدید میخرم که حداقل یکم بتونم استفاده کنم

اون موقع دستبندی که روزانه دستمه رو حساب کردم حدود ۱۵۰-۱۶۰ تومن شد اونم با پس انداز و پول تو جیبیهای خودم خریده بودم موقعی که طلا اینقدر نبود به مامان بابام گفتم نمیخوام شمارو خورد کنن خوشمم نمیاد بخاطر من برین چک بدین گوشی بحرین من دستبندمو میفروشم یه ۱۶ نرمال میخرم اونا هم با اصرار من قبول کردن انقد اعصابمو خورد کرده بودن راضی بودم طلا بفروشم بخرم دهنشونو ببندن

اصلا مخالف قسطی خریدن و آیفون داشتن و این چیزا نیستم و تو این وضعیت بعضیا چاره ای جز این کار ندارن ولی بعضی ها هم مثل خاله خودم عقده داره و فکر میکنه کجا رو فتح کرده با ۱۳هش

هر وقتم منو میبینه گوشیشو بهم نشون میده میگه گفتما آیفون بخر الان گرون شده دیگه نمیتونی بخری 🤣🤣

نه😂

من ۱۷ گرفتم با ریجسترم همش انتنم میپرید یا جفتش باهم یا یکیش میومد اون یکی قطع میشد خیلی اذیتم کرد حالا موقعی که خیلی گرون نبود گرفتم با قیمت بالاتر فروختم از خریدم ولی بازم ناراحت شدم🥲😂 مال توهم اینطوری میشه؟

من ۱۷ گرفتم با ریجسترم همش انتنم میپرید یا جفتش باهم یا یکیش میومد اون یکی قطع میشد خیلی اذیتم کرد ح ...

نه برای من سیزده نرماله حدودا چهارساله دارمش از نظر آنتنم اوکیه