2789
عنوان

یه لحظه بیاین

181 بازدید | 22 پست

مثلا وقتی با شوهرم شوخی میکنم یا میترسونمش برمیگرده میگه چرا اینجوری میکنی مادرتو فحش میدما

منم میگم اون گوه رو هیچکس نمیتونه بخوره و اعصبانی میشه و فحش میده

الان میگین تو بد حرف زدی

نه من خیلی روزا سکوت کردم اما درست نشد که نشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکس اسم مادر کسی رو بیاره در واقع اون فحش به مادر خودش میرسه عزیزم سر ب سرش نذار بذار تربیت خانوادگی ش رو نشون نده

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

شوخی نکناگه فحش مادر داد فحش جدوآباد بدهخلاصه که چشمشو بترسون

عزیزم اگه تاپیک قبلیمو بخونی متوجه زندگیم میشی

یه بار منم فحش دادم کتکم زد و دعوا راه افتاد

ممکنه طرف فکرش درگیر موضوع خاصی باشه که شما اطلاع نداری یا حالش خوب نباشه از نظر روحی خب ترسوندنش و شوهی های خاص ممکنه لحظه ای باعث بشه بهم بریزه یهو واکنش نشون بده و عصبی بشه،بنظرم فقط وقتی که خوب و خوشحاله و شاده شوخی بکن اونم تا حدی که میدونی ناراحت نمیشه.ادما باهم فرق میکنن بعضی ها جنبه شوخی ندارن اصلا و فرقی هم نمیکنه همسرش شوخی بکنه یا دوستش یا برادر خواهرش کلا خوششون نمیاد از این کارا.

هرکس اسم مادر کسی رو بیاره در واقع اون فحش به مادر خودش میرسه عزیزم سر ب سرش نذار بذار تربیت خانوادگ ...

آخه ساکت میمونم دلم برای خانوادم میسوزه که چرا باید به خاطر من بهشون فحش میخوره

اما وقتی هم چیزی میگم زندگیم سیاه میشه و بدنم کبود

ممکنه طرف فکرش درگیر موضوع خاصی باشه که شما اطلاع نداری یا حالش خوب نباشه از نظر روحی خب ترسوندنش و ...

خیلی خوب حرف زدی

شوهرم من در کل آدم عصبیه اصلا نمیشه باهاش تند حرف زد قبلا اصلا نمیتونستم بهش چیزی بگم اما الان یکم روم باز شده و دیگه کمتر عصبی میشه

اما پدرمادرش بد تربیتش کردن ظالما

آخه ساکت میمونم دلم برای خانوادم میسوزه که چرا باید به خاطر من بهشون فحش میخورهاما وقتی هم چیزی میگم ...

ببین وقتی میدونی بد دهنه سر به سرش نذار بذار پاچه میگیره در ضمن فحش اون چیزی از خانواده ی تو کم نمیکنه بذار واق واق کنه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.